Дан БилзЭрхан
şimdi size uzun süredir gözlemlediğim birşeyden bahsetmek istiyorum. genellikle bayan arkadaşlar toplu taşıma araçlarında inmek istedikleri yerden biraz ileride indikleri zaman ya cıngar çıkarıyorlar ya da inerken şoföre laf sokuyorlar ya hani, tam da ondan bahsedicem işte. çoğu kadın araç kullanmaktan uzak olduğu için özellikle de şehir içi trafiğin zorluklarından bihaber oluyorlar. haliyle de "müsait bir yerde inebilir miyim?" dedikleri zaman etrafta araç var mı yok mu dikkat etmiyorlar. adam seni indirecek zaten fazladan yürütmek gibi bir derdi yok da ablacım sağ tarafına bir bakar mısın durabileceği yer var mı diye? bir bak ya allah'ını seversen bir bak. yazık yani o adamlara da yazık akşama kadar direksiyon sallamak kolay mı? yani demem o ki arkadaşlar sizin de başınıza gelirse lütfen hemen söylenmeye başlamayın önce bir bakın bu adam neden durmamış diye. baktınız ki az ileride bir müşteriyi almak için durmamışsa veyahut kırmızı ışığa yakalanmamak için durmamışsa tepkinizi gösterin ama sağ tarafta milyon tane araç varken duramamışsa yok yere isyan etmeyiniz. selametle

Yorumlar

Дан БилзЭрхан
iq seviyesi 5'in altında olanlar için açıklama: bayan arkadaşlar dememin sebebi cinsiyetçilik değildir. erkekler genelde tartışmaya yol açmasın diye veyahut durumun farkına vardıkları için pek ses etmezler. bu yüzden bu tarz olaylar genelde kadınların başına gelir.
Uyku
empati yapamayan şikayet eder hep. en basitinden bir örnek vericem; eğer şoför bir aracı sollamaya kalkacaksa, ben de o aralıkta ineceksem sollama yapacağı anı kollarım. veyahut biri benden 50 100 metre önce indiyse ben de inerim. gerek yok dur kalk yaomaya.
omuluarkadas
bazen yanlış durakta düğmeye bastığım oluyor ayıp olmasın diye iniyorum yanlışlıkla bastım diyemiyorum bazen bakiyorum her durakta duruyor inecegim durakta durmasin diye hazir durudugu bir durakta iniyorum ya da bi sinraki durakta iniyirum.. insanlar dediğin gibi durağın iki adım ötesinde bile bıraksalar laf ediyorlar . kadının biri laf etmişti iki adım yürü bişey olmaz demiştim. çalışanlara saygı denilen bir şey yok mağazalarda da dağıtıp dağıtıp atıyorlar toplayınca bırak onlar bunun için para alıyor diyenler var çalışanları küçük görüp laf sokanlar var restoranlarda cafelerde de aynısını yapıyorlar çalışana bağırıyorlar en ufak hatada. basima çok şey geldi üstüme yemek su falan döküldü cam kırıldı yanlış yemek geldi hiçbir şekilde bişey demedim çünkü yorgunluktan olabilir bazı insanlar mahcubiyetlerini bile görmüyorlar kirdiklarinı düşünmüyor haklıymış onu kendisinin maliymis gibi görüyorlar cafe de bunu yapan çok var sevgilisiyle ya da herhangi biriyle geliyorlar çalışanı küçük görüp bi tavirlaniyorlar çok kavga etmisligim oldu çalışana yardım etmisligim oldu mağazaya gidip arada çamaşır kalıyorum ücret almıyorum dağınık görünce dayanamıyorum ya da cafeye gittiğimde tabakları toplarım masayı silerim ya da bi keresinde tepsi devtilmisti kızın biri cocuga bağırdı ben olabilir senin hatandi zaten dedim yardım ettim yani insanlar insan olduğunu unutuyor kusursuzluk mu arıyor desem yoksa başka bişey mi çözemedim ama kimsenin karşısında köle yok robot yok bi insan var ve bunu unutuyorlar tek bildiğim bu ..
chen
o kadar tatlıyım ki benden önce inen vatandaşla inip yürüyorum şikayeti bırak sdgayhj
Дан БилзЭрхан
ahahhaha canını yerim @chen :)
mayk
çen çenden önçe inen vatandaçla inip mi yürüyon asdsaf @chen
chen
asdghjsdaj evet abiciyim @mayk
omuluarkadas
'İnsan' olmaktan öte bir sanat yok 😇
zenciburnu
altına imzamı attım. "imza"