Omü'ye Tramvay?

anonim
anonim @anonim_bay
arkadaşlar bilmiyorum sadece ben mi çıldırıyorum bu duruma ama cidden çok salakça bi proje değil mi sizce de?

1.si öğrencinin hiç fikri alınmadan yapılıyor

2.si ağaçları katledecekler yapmayacağız diyecekler ama yapmadan imkansız

3.sü bu şehirde sanki sadece tranvay varmış gibi davranmalarına sinir oluyorum resmen mecbur bırakıyorlar tranvay kullanmak için. otobüslerin durumuna hiç bakmıyorlar .çok doluyum sabaha kadar yazarım samsun ve ulaşımı hakkında.

sizler ne düşünüyorsunuz bu ulaşım ile ilgili?

Cevaplar

anonim
anonim @anonim_bayan
tranvay değil tramvay.
cografyaciiii
cografyaciiii @cografyaciiii
saçma bir ideal yüzünden binlerce ağaç kesilecek bu 1. o yüksekliğe tramvayı nasıl çıkarmayı düşünüyorlar daha gençlik parkının ordan çıkarken zorlanan bir aracı üniversiteye nasıl çıkaracaklar çok merak ediyorum cidden.
ikizler
ikizler @ikizler
benim düşüncem de tramvayın üniversiteye kadar çıkarmanın yanlış olduğu. bunun yerine r11 sayılarını arttırmanın ve yukarıda millet duraklardan taşarken aşağıda ringlerin boş beklemesinin engellenmesinin daha isabetli bir çözüm olacağı düşüncesindeyim.
anonim
anonim @anonim_bayan
agaclar konusunu düşünmemiştim aslinda. yani aslinda bakarsan senin düşüncelerini okumadan önce bu konu hakkinda düşünmemiştim. haklisin sanirim🤔
anonim
anonim @anonim_bay
tramvay yapıldığından bu yana hiç tam kapasitesinde calışlamamış ulaşım aracı oldugunu biliyormuyduz
anonim
anonim @anonim_bay
hayır salakça değil gayet mantıklı.bence senin düşünce sisteminde bir acayiplik var.üslübunda aynı şekilde acayip.
şimdi senin çevreci ve ağaçsever bir insan olduğunu varsayıyorum.tramvay çevreci ve karbon salınımı yapmayan elektrikle çalışan bir araç.otobüs ise karbon salınımı yapan çevreye zararlı bir araç .dolayısıyla bir çevreci ağaç konusunda duyarlı olduğu kadar çevreye olan etkileri de göz önünde bulundurmalı.adama derler bu ne perhiz bu ne lahana turşusu??

ayrıca samulaş bu kararını alırken öğrencilerin yaptığı şikayetleri göz önünde bulundurdu.gerek öğrenci konseyi gerekse klüpler bu konuda samulaşa baskı yaptı.r11de kapıya,cama yapışmış gidenlerin fotoğrafları adamlara gösterildi sürekli.
hatta genel müdürün geçen sene bu durum ve çözümü için uğraştıklarıyla alakalı sözlerini bizzat katıldığım bir söyleşide işitmiştim .

ulaşım evet problem ,otobüsler elbette problem ancak burada yapıcı eleştiri yerine yıkıcı eleştiri yapmak kimseye fayda sağlamıyor.adamlar güzel şeyler yapmaya çalışıyor salın da kurtulalım şu r11 çilesinden .