Hangi erkek daha çekici?

anonim
anonim @anonim_bay
arkadaşlar sizce cool sessiz sakin ağır abi tarzı erkekler mi deli dolu enerjik hayatı dolu dolu yaşayan birisi mi daha çekici ?

Cevaplar

anonim
anonim @anonim_bayan
deli dolu enerjik hayatı dolu dolu yaşayan
dislananmuhendis
dislananmuhendis @Dislananmuhendis
bana göre o ona göre şu 😂
anonim
anonim @anonim_bayan
bi erkeğin ağır başlı olması güzel bir şey. tabi bu durum yerine göre nerede nasıl davranması gerektiği bilmeli. ama hayatı dolu dolu yaşayan, enerjik insan favorimdir her zaman.
limos
limos @limos
hepside çok güzel olmuş çokta iyi olmuş .onlar benim bebeklerim ayrım yapamam.secicilik özelliğimi kaybedili yıllar oldu
anonim
anonim @anonim_bayan
bence bir erkekte ikisi de olmali yerine göre davranmali ama öyle birisi yok 😀
chen
chen @chen
ağır abileri sevmediğimden ikinci şıkkı seçiyorum
Abcdefgh
Abcdefgh @abcdefgh12
alın teriyle para kazanıp evine ekmek getiren erkek, en çekici erkektir
silindi
silindi @silindihrirrjdhrgrufo
"İyi bir kalçanın, iyi bir beyinden daha çok değer gördüğü bir toplumda, hiçbir şey gelişmez."

bilgili erkek daha çekicidir efenim, dolu dolu, buram buram felsefe, bilim, sanat kokan erkek daha çekicidir.

yok coolmuş yok ağır abiymiş... bırakalım artık şu tipe g*te başa önem vermeyi, dış görünüşü ikinci plana atalım. aksi taktirde hiçbir şekilde gelişmek mümkün değil. size hiç önemsemeyin demiyoruz ancak, öncelik başka kriterler olsun.

gerçi, kime ne anlatıyorum ki?
alpheratz ✨
alpheratz ✨ @alpheratz
@liseli balım üzülme buradayım ben sen devam
chen
chen @chen
@liseli adamın sorusunda tip yok bile. erkekleri kıçına öre seçen kadın da çok azdır muhtemelen. yok demiyorum onlar da var çünkü. neyse hayatı dolu dolu yaşayan, enerjik bi insanın yakışıklı olmak zorunda olduğunu sanmıyorum ya da sessiz sakin olmak için tipe ihtiyacın yok. adam çok genel bi soru sormuş sessiz sakin mi enerjik mi saydığın şeyler bu iki insanda da olabilir. bu dış görünüş değil yapı meselesi. yersiz bi atarlanma olduğunu düşünüyorum.
enguzelmevsimim
enguzelmevsimim @bot
@liseli sana ben de katiliyorum. tipten kastının da kişiyi niteleyen şeyler olduğunu düşünüyorum. yani sadece yakisiklilik ya da cirkinlik icin kullanilan "tip" deyimi olmadigini.
ve soruyu soran, ikisi de değil sanki :/
anonim
anonim @anonim_bayan
cool erkekler bana daha çekici geliyor neşeli olanda bir yere kadar gevşekliğe giderse sinir bozucu en iyisi ağır özgüvenli ama soğuk olmayan erkek çekicidir
silindi
silindi @silindihrirrjdhrgrufo
sevgili @chen ,

evet haklılık payın var. ben de zaten doğrudan bir "tip" ifadesinin belirtilmediğinin farkındayım. ancak işin ucu dolaylı olarak "tip" meselesine geliyor. soruda "cool görünümlü erkek mi hareketli erkek mi daha çekici" diye soruluyor. yani nicelik değil nitelik soruluyor. dışarıdan görünüme göre bir değerlendirme, analiz yapılması istenip buna göre bir yargıda bulunulması isteniyor.
hiç başka bir zihinsel, kafa yapısına dair, kültüre bilgi birikimine dair bir belirti göremiyorum.

neyse, ben yazdığım sebeplerden dolayı bu soruda direkt belirtilmese de kastedilen şeyin "tip, dış görünüş" olduğunu düşündüm ve bu şekilde bağdaştırdım. sen bu sorunun "tip ve dış görünüm" ile bağdaşmadığını düşünebilirsin.

saygı duymak lazım. :)
anonim
anonim @anonim_bay
sorduğum sorunun tiple herhangi bir alakası bulunmamaktadır .tiple alakalı soru soracak da değiliz.
ayrıca bazı dar kafalı arkadaşlar bunu tiple alakalı anlamışlar soruyu defalarca okumama rağmen tiple alakalı çağrışım yapmadı bende .neyse yarası olan gocunur .
anonim
anonim @anonim_bayan
dikkatimi cekmesi yeterli
zombi
zombi @zombi
dıştan cool görünen ve içinde deli dolu biri olan kişi yanii bunların karışımı efsane olur...
muhendislike
muhendislike @muhendislike
öyle biri varsa bana da ayarlasana @zombi :d :d
silindi
silindi @silindihrirrjdhrgrufo
"dar kafalı arkadaşlar"

teşekkürler anonim_bay.

bir konuda diğerleri gibi düşünmediğini belirten, diğerleri gibi düşünmemesinin sebeplerini de belirten birisi mi dar kafalı oluyor, yoksa sırf olaylara kendisi gibi düşünmüyorlar diye başkalarına "dar kafalı" diyen mi dar kafalı oluyor?

bir daha bana hakaret etmeyiniz. bir şey yazacaksanız da "@" işareti koyup nickimi belirtiniz. aksi halde hakkımda kim ne demiş ne yazmış takip etmesi zor oluyor.

İyi günler.
anonim
anonim @anonim_bay
bırakın gerçekten, şu devirde bir erkeğin dış görünüşünü beğenmezseniz tanışma fırsatı bile vermiyorsunuz. ego'sunu yediklerim