Ailenizin Gayriresmi Doctoru
vay be böyle bir site vardı de mi? yıllar geçti ben doktor oldum, asistanlık kazandım. yıllar...
King
böyle bir pislik olamaz!
bugün bir dönerciye gidip tam ekmek söyledim."adam" çıplak elleriyle döneri ekmeğe koyup domates patates ve diğer şeyleride çıplak eliyle doldurdu.bende kendisini uyardım ve leş dönerini bırakıp çıktım.dışarıdan yemek yeme hevesim bu iğrenç karaktersizler yüzünden bitti.İşin vahim yanı bu karaktersizlerden telefonla daha önce sipariş vermiştim.muhtemelen böyle yaptı yine.dışarıdan yemeye zerre kadar güvrnmiyorum sizede tavsiye ederim.
Артем
vatanpartililer ve perinçekçilerin bot hesap olduğundan çok şüpheleniyorum böyle bir şuursuzluk ve akıl yoksunluğunun olabileceğine inanmak istemiyorum.
depresyondayim
sevdiğim kişiyi yanında sevdiğiyle gördüm. bir ay sonra böyle bir haberle geri dönmek beni üzüyor. sinirlerim çok bozuk
mayk
hasta da olsak çalışıyoruz, çünkü yazılımcı olmak böyle bir şey
mistletoe🍃
gece gece harry potter izleyesim geldi böyle bir manyak olamaz demeyin, oluyor.
Mona lisa
arkadaşlarımın yüzlerini yakından çektim. böyle bir anda ön kamera açılmış gibi. sticker yaptım. 🤭 ciddi bir konuşma arasında bile yolluyorum. arkadaşlarımın sinirleri çok bozuk. çok sinir bozucu, gıcık, lanet bir arkadaş oldum. :)
Le Petit Mami
mistletoe🍃
evimde böyle bir güzellik var mis kokan.
gulmeksanayakisiyor
biz en büyük kazıkları hep sevdiklerimizden yedik. hiçbir düşmanımız bize böyle bir kazık atmadı. başkalarının mutlulukları üzerine kurulan mutluluklar başkalarının ahı ile sizden geri çıkar. sonra yok küfür etti ayrıldığını insana kotu söz söyledi oluyor. kimseye guvenemeyecekmiyiz 2 yıllık ilişkiden seni çok seviyorum diye ölen insan nasıl hemen başkasını sevebilir. özür dilerim de bunun adı ka.arlik değilse ne bunun adı yasattiklarinizi cekersiniz inşallah
Xena
oda arkadaşımı her an dayak manyağı yapabilirim ve böyle bir şey yaparsam hiç pişmanlık duymayacağım.
Galaxygirl
belki aynı tramvaya bindik sizlerle belki birbirimizi ittik yer kapmak için belki aynı siniftayiz sizinle her dersi beraber işledik ya da ne bileyim belki de kampüste görüp gıcık olduk birbirimize .ama buraya gelip farklı nicklerle gizledik birbirimizi görünmezlik iksirini bulmuş gibi .iyi yazdık kötü yazdık bazen birbirimize ama genel anlamda birbirimizi görünce gıcık olduysak bile burada birbirimizi gormedigimiz kimin kim olduğunu bilmedigimiz için ısındık kaynastik yakinmisiz gibi içimizi döktük yeri geldi elestirdik yeri geldi sevdik onayladik destek çıktık .normal hayatta nicklerimiz yok tabi fakat her insanin maskesi vardır .insanlara bu öyle söyle diye yaklasmayin o maskenin altında belki de ruh eşiniz belki dostunuz olacak kişi ya da dusmaniniz bile vardır .kısaca on yargılı olmayın kimseye .niye böyle bir şey yazdım şimdi bunu dusunucem izninizle 😅😴

Selam Ziyaretçi

Gördüğüm kadarıyla henüz giriş yapmamışsın! Lütfen giriş yap, bekliyorum :)