Aslındaöyledemediler
İnanmadığın bir şeyin acısını çekmek , harika olduğuna inandığın şeylerin bitmesi ve zamanla yabancılaşıyor olmak . bilmiyorum demek ise kurtuluşun kelimesi olabilir gibi görünüyor .... ve bilmiyorum
Komutan Logar
az önce yağmur sonrası ağaçların güzel görüntüsünü farkettim. fotoğrafını çekmek için apartmanın köşesinde telefonu tam kaldırdım, kırmızı paltolu bir kız beni son anda gördü ve öyle bir korktu ki ne diyeceğimi şaşırdım. gerçi yürümeye devam etti. siz olsanız ne yapardınız?
depresyondayim
alaçam'da okuyacağım, harika. inş yol arkadaşı bulurum kendime yoksa her gün iki saat yolu çekmek zor olacak
mavibulut
fotoğraf çekmek ve onları estetik bir hale getirip insanların beğenisine sunmayı çok seviyorum ayrıca fotoğrafçılık üzerinde çalışan insanların çalışmalarını da severek takip ediyorum. buraya kadar herşey normal.üzerinde çalışıp paylaşıma değer buldugum fotoğrafların beğenilip yorumlanması da çok güzel ama anlayamadığım kısım şu: paylaştığım fotoğrafı çok beğendiğini söyleyen insanların bazıları neden o fotoğrafları özelden ister?kırmamak adına yolladım.sonucta beğenmiş ne olacak ki dedim.2 dk sonra fotoğraf kendi hesabında sanki öyle internette dolaşırken bulunmuş gibi paylaşmış.basit gelebilir ama üzerinde emek var.ben de internette paylaşıma değer çok güzel fotoğraflar buluyorum ama o fotoğrafı düzenleyen kişiye asla saygısızlık yapıp alenen kendi sayfamda benimmiş gibi paylaşmıyorum.
Zeze
gerçekten kimsenin olmadığı yalnızlık mı kötü yoksa az bir kalabalığın arasında yalnızlık çekmek mi karar veremiyorum. eğer ikincisi ise, anlaşılmamak daha kötü olmuş oluyor aslında. peki insan neden anlaşılmak istiyor ? anlaşılmak istemek de aynılaşmak gibi mi ? eğer öyleyse bu bencillik olmuyor mu ?
ladylazarus
böyle özel günlerde kendime bir şeyler almaya bayılıyorum. sevgililer gününde de kendimi ne zamandır almayı planladığım yağlı boya setini alarak ödüllendirdim (tebrikler sevgilin yok!(?)) neyse ki hiçbir sosyal mecrada yokum da, selfie çekmek için bir ilişkiye başlayan ' sevgi ' pıtırcıklarıyla elf gözlerimi kanatmadım bugün.

bu da günün anlam ve önemini anlatan bir parça




" lovers are strangers
there's nothing to discuss"

Selam Ziyaretçi

Gördüğüm kadarıyla henüz giriş yapmamışsın! Lütfen giriş yap, bekliyorum :)