Zeze
bittim ya. cidden. buluttan nem kapanlara dayanamıyorum artık. İyiyken iyi olup da en küçük bir hatanızda sizi dünyanın en kötü, en iğrenç insanıymış gibi hissettirenlere tahammülüm kalmadı. hayatımda artık kimseyi tutmak için çabalamayacağım. bu süreçte hayatımdan kimleri kaybettiğim umrumda da değil. zaten kalabalıklaşmıştı...
ladylazarus
kulaklığımı düşürdüm.. öyle kulaklığımı takıp dünyadan kopayım modunda bir insan değilim fakat kulaklığıma bir şey olduğunda çok modum düşüyor, niye böyle oldu ki falan.. güne böyle başlayınca elbette murphy laws devreye girdi ve mide bulantısı artı halsizlikle günümü tamamlıyor, sabaha sağlam çıkmayı umuyorum.

kendim hastalandığımda önemsemem fakat başkasının hasta olmasına dayanamıyorum. bilhassa yaşlılar konusunda çok hassasım. dedem de anneannem de çok hasta şu dönemler, onları öyle görünce böyle bebek gibi sevip, bakasım geliyor. zaten kuş kadar kaldılar tontişlerim. bu durumdaki insanlara nasıl kötü davranıyorlar aklım almıyor sahiden. dünyada ne kadar hasta insan varsa toplayıp bakmak istiyorum, insana böyle bir şey yük gelir mi ? yok, modern dünya bana göre değil. kimim/neyim varsa toplayıp dağa, ormana falan yerleşeceğim. sebze yetiştirir, geçinir giderim. ruhum emekli, mis..

bu arada bu kanalı çok seviyorum :




bu şarkı kadar huzurlu geceler !
eskibiaci
8 dersin 7sinden ff ile kalmak bir başarısızlık başarısıdır ya büttüm yandım piştim kardeşlerim dayanamıyorum

Selam Ziyaretçi

Gördüğüm kadarıyla henüz giriş yapmamışsın! Lütfen giriş yap, bekliyorum :)