ikizler
bismillahirrahmanirrahim diyerek giriş yaptım siteye. İlk başta eşimden sitenin açıldığını duyduğumda inanamadım. yok be dedim ama gerçekmiş. nasılsınız hanımlar beyler, sıhhatiniz afiyetiniz yerindedir umarım. yazarak bir şeyler anlatmayalı uzun zaman geçtiği için klavyede ellerim bile şaşırıyor şu anda yazdıklarıma. ay bazında baksak 2 seneye yaklaştı böyle bir durum yaşamayalı. olsun o kadar da. eskiden dağa taşa yazardım her şeyi. her gittiğim yerde bir yere bir şeyler karalar orada var olmaya çalışırdım. bu geçtiğimiz sürede ise altını çizmeye başladım. bir elimde cetvel bir elimde kırmızı kalem ne görsem altını çiziyorum. kendim için kendimin konuşması yerine başkalarının kelimelerinde ifade edilmenin rahatlığını yaşıyorum sanırım. yoksa orta yaşlarıma geldikçe dinginlemeye mi başladım? sanmıyorum. atamalı bir işte çalışalı 2 yılı bitiriyorum. ticaretin köpeği olan ben için atanmışlık zor becerdiğim bir iş olsa da iyi kıvırdım sanırım bu işi. süreç içerisinde evlendim üniversiteden beri hayatımda olan hanımefendiyle. evlendim ama hanımefendi de başka bir ilde çalıştığı için bekar hayatı yaşıyorum senenin 10 ayında. sporumu düzenli bir şekilde devam ettiriyorum. tabi pisboğaz yememi de. bu yüzden fiziksel olarak pek değişmesem de güçsel ve mental anlamda her geçen zaman daha da güçleniyorum. zorla çaya attığım şekeri bıraktırdı hocam. alıştım ancak şimdi de ne şekerli içiliyor ne şekersiz içiliyor bu meret. gezginimden sonra (bilmeyenler için üniversite hayatımdaki bisikletim, dostum, herşeyim), bir de mızrağım oldu. o da motosikletim. mızrağımla beraber iş yerine gidip geliyoruz, işten sonra veya haftasonları farklı şehirlere kaçıyoruz. o da bu yetişkinlik hayatımdaki dostum oldu. gezgine oranla biraz masraflı (benzin fiyatları :( )bir dost ancak ona göre de keyfi olan bir dost. bir de karavan gibi kullandığımız bir aracımız oldu bu sene. onunla birlikte de 7 şehir gördük. acemilik senemizdi onunla birlikte ancak baya keyifli anlar yaşattı bize. arabadan eskiden nefret ederdim hâlâ nefret ediyorum. ancak böyle karavan tarzı kullanabildiğim için biraz sempatim var. o yüzden o benim işime yarayan uzaktan bir akrabam gibi. arkadaş edinme yetimi kaybettim niyese. eskiden hayatıma senede en az 1 dost bir çok da arkadaş eklerdim ancak 2 senedir hiç dost ekleyemedim. edindiğim arkadaşlar da çoğunluğu mecburiyetten. niye böyle oldu hâlâ anlam veremedim buna. hâlâ birileriyle kavga etmedim, hâlâ aynı şarkıcıları keyifle dinliyorum, hâlâ hâlâ... bir sürü hâlâlar ve bir sürü yepisyeni şeylerle iki yıl geçmiş buraya gelmeyeli. hepinizi çok özledim ve seviyorum. biraz daha duvarı okuyayım bakalım millet neler yapıyor. bu şarkı eşliğinden hanım memleketindeki balkonumdan hepinize mutlu geceler... :)


iamAlien
selam!! beni çoğunuz bilmez. en son yazdığımın üzerinden 2 yıl geçmiş hatta 3 yıl.. zaman ne çabuk geçiyor!! 7. yılımı bitirdim çok şükür, 8 e dönebilirsem döneceğim. en son aşık olduğumdan bahsetmişim.. o beyefendiyle hala beraberim,aşk hepinizi bulur umarım! bir şey soracağım harf notu girilmeyen var mı?
bohemian
arkadaşlar kusura bakmayın günde bir kere giriyorum buraya jsksks hepinizi birden etiketleyemedim burdan yazıyorum. tıpta okuyan eş aramıyorum djdkdkdk tıpta okuyorum ve yeni başladım. tıpta okuyan arkadaş arıyorum...
maestro
bugün hocanın yanına gittim ders notu için 3 davar 1 bayan olmak üzere 4 isim verdi. 4üne de mail attım ve sadece bayan cevap verdi. bayanlar sizi hakedecek ne yaptık ya hepinizi çok seviyorum❤❤
Kütüphanedeafk
omüde bir gerçek var daha doğrusu yok kütüphane kültürü sıfır eksilerde hatta wifi var diye kızlar gelmiş 3. katta pubg oynuyor şoparlar işte yurdunda ki wifi kasınca soluğu burda alıyorlar allah ıslah etsin hepinizi bu yıl kurutuluyorum çok şükür inşallah 8 yıldır da devlet yurdunda kalıyorum ama bu kadar kültürsüz insanlar anlayışsız okuduklarını anlamayan insanlar görmedim orda yazıyor yiyecek içecek ile çıkmayınız diye ama işte angut beyinli olunca öyle oluyor omü kütüphane de hepsi buyrun gelin
ceksiparov
merhaba arkadaşlar.
mezun bir omü'lü (bunu söylediğim için benden nefret ediyorsunuz) olarak söylemek isterim ki sosyal medya menajerliğini yaptığım keti grubunun yeni single'ı "keti ft. fatma turgut - hayat böyle" yayına girdi. 26 mart'da rock city'de konserleri var. omü dedikodu ailesi olarak tabi ki sizleri unutmadım. giriş 30 tl +1 alkol şeklinde ama benden size kıyak olarak girişler 20 tl gelin la özledim valla hepinizi gelmek isteyenler mesajla yorumla falan ulaşsınlar bekliyorum.
Ailenizin Gayriresmi Doctoru
merhaba arkadaşlar!! sonunda beklenilen an geldi !! kongremize katılmak için yapmanız gereken tek şey sosyal medya hesaplarımızdan paylaştığımız linkten aktif veya pasif katılımcı formunu doldurmak. eğer sizler de bilimin eşliğinde hem eğlenmek hem değerli hoca sunumlarından faydalanmak ve bizlere katılmak istiyorsanız yapacağınız şeyi biliyorsunuz. hepinizi kongremize bekliyoruz.
kongre kayıt formu: http://bit.ly/2C36SYW
kongre aktif katılımcı formu: http://bit.ly/2Gd7NE3

‼️gerekli bilgiler formun açıklama kısmında mevcuttur‼️

https://hayatadokunankongre.site123.me/

admin inşallah yasak bir şey yapmamışımdır. sağlık bilimlerinde okuyan arkadaşlarımız, sağlığa meraklı arkadaşlarımızı da bekleriz
kdrgnc16
keşke bütüm olsada samsunda kalsam :( ama gel gör ki okul biteli 3 sene oluyor.. okuldaki son 1,5 - 2 sene hep aklımda.. özellikle ev arkadaşlarımla olan kısmı.. ne günlerdi bee özledim hepinizi.
xxx
hepinize merhaba omu dedikodu ailesi mezun olali 6 ay oldu su anda askerdeyim. burdan sabahin 8 inde 7 km kosturan ve ayni zamanda sirf iştima alinirken hareket ettik diye yine surunduren komutanimiza selam olsun sabahin 10 unda camurda surunmedim demem artik :) ulan sirf sola çark edemedik diye g3 le adammi kosturulur tuh allah sizi ne yapmasin :d e tabi sen adami dogudan alir batiya verirsen adamda bize burda doguyu yasatir :) haftaya da atışlardan bahsederim ins hepinizi seviyorum iyi hftasonlari:)

Selam Ziyaretçi

Gördüğüm kadarıyla henüz giriş yapmamışsın! Lütfen giriş yap, bekliyorum :)