bayhuysuz
selamın aleyküm eeeyyy omü ailesi
size bi sorum olacak
tatil için en iyi yer neresi sizce bi yorum yaparsanız çok sevinirim
kittyyy
selam gençler kurupelit kampüsünde insan ve toplum bilimleri adında yeni bir fakülte mi açıldı ve açıldıysa nerede çünkü o fakülte çarşambada da gözüküyor. yardımcı olursanız çok sevinirim
kriyos
pubg mobile'in düzenlediği 50.000₺ ödül havuzu olan pubg mobile kampüs şampiyonası için kendime iyi bir takım kurmayı planlıyorum. turnuva bilgilerine bu linkten bakabilirsiniz https://play.gll.gg/pubgmobile/tournament/46153a6c... veya internetten rahatça bilgi toplayabilirsiniz. turnuvayla ilgilenen , oyunu iyi bilen ve benim gibi takım arayan kişiler 05382448714 numarasından whatsapp yoluyla bana ulaşırsa sevinirim. ayrıca oyuncu istatistiklerime bakmak isteyenler için oyuncu id'm : 5145102463
Naznur
acaba aranızda moleküler biyoloji okuyan ve ya okuyan bir arkadaşı olan var mı?
merak ettiğim şeyler var da sormam gereken yardımcı olabilirseniz çok sevinirim 😊
ordinaryus
omu radyo televizyon sinema bölümünü yazmak istiyorum. var mı üst sınıflarda okuyan dostlar. derslere devam zorunluluğu var mı, şu dersler çok verimli geçiyor diyebileceğiniz dersler ve bölümün kral - kraliçe hocaları kimlerdir? yanıtlarsanız sevinirim.
Uyku
arkadaşlar, gerçekten anlamakta zorlanıyorum, bugün yine girdim buraya ve yine yorum attığım arkadaşlardan birisi beni azarlarcasına yorum atmış. ben size ne yaptım allah aşkına? amacım gülmek, güldürmek ve eğlenmekti. ne hakaret ettim ne küfür.
bir insanın kalbini kırmak, ona yoktan yere sitemde bulunmak sizce ne kadar doğru?
birisi yazmış şimdi "...saturn'ün halkalarında bisiklet süreyim." diye, mantıklı olmayan bir yazıya benden mantıklı bir cevap bekleyemezsiniz. kaldı ki mantıklı dahi olsa bu platformda eğlenmek için varız. aynı zamanda saturn'ün halkaları toz, gaz ve kayaçlardan oluşuyor, bisiklet sürmeniz mümkün değil yani.
@admin beyciğim seni rahatsız ettim kusura bakma. bu platforma bir engelleme getirirsen çok sevinirim. (alt tarafı bir "where" ekleyeceksin. 😁)
hadi selametle.
kalemhesabi
arkadaşlar bugün eğitim fakültesinde kalemlerimi kaybettim gören duyan haber verirse sevinirim. biri rotring 0.7 diğeri de pilot kalem yanlarında 0.7 uç olacaktı
kestanegurgenpalamut
arkadaşlar merhaba! omü ubs sisteminde şifremi unuttuğum için şifremi değiştirmek zorunda kaldım ve 'şifremi unuttum' seçeneğine tıklayarak oradan yeni şifremi almak için e-mail hesabımı verdim ama e-mailime herhangi bir dönüş olmadı. şimdi hafif bir korku sardı öğrenci işleriyle iletişime mi geçmem gerekiyor bu durumda birisi lütfen sistemin yavaş olduğunu ya da öğrenci işleri kapalı olduğu için şu an için geçici hizmet veremediklerini söylesin. bilgisi olanlar yardım ederseniz çok sevinirim.
forrestgump8
ondokuz mayıs üniversitesine yatay geçiş yaptım. rehberlik ve psikolojik danışmanlık bölümü 3. sınıf öğrencisiyim. eve çıkacağım erkek ev arkadaşı arıyorum. ilgilenenler mesaj ya da mail atarsa sevinirim.
mailim : forrestgump-8 @hotmail.com
yasamakkk
merhaba , özel yurtlar 4 kisilik odaya bile 500 tl fiyat çekiyo , kyk dan da kaydim silinmişti , samsunda kalacak yer ariyorum yer edebilecek olan varsa sevinirim ..
princepeacocks
dostlar, romalılar, vatandaşlar, beni dinleyin:
samsun'da epeydir yapılacak birşey bulamıyorum. İş hayatından arta kalan belli bir programa sahibim. bu programları sevmekle birlikte, daha başka eğlenceli,tatminkar etkinlik yapmak istiyorum. bu konuda görüş bildirirseniz sevinirim. selamlar ola size dostlar.
turevinial
sa dedikodu ailesi aslında bu konuyu soru kısmına yazmam gerekirdi fakat yapamadım. size açıklamam gereken birkaç şey var. küçüklükten beri gelen bir hastalık, bir fobim var adı “berber” sıtarbaks fakirleri ve yoruma doluşacak onun adı starbucks cular kuaför vb tanımlarda yapabilyorlar. her zaman kendi memleketimde kendi berberime traş olmuşumdur. hatta bu böyle bir bağki saçlarım yüzünden 4 5 haftada bir memlekete gider gelirim. ama sınavlardan dolayı bunu yapamıyorum bu ara ve çok korkuyorum. samsunda atakenti sevenler derneği üyesi olarak bir atakent beyefendisiyim ve atakentte ikamet etmekteyim. lütfen bana iyi bir berber önerir (fiyat yıkamayla max 25 30) misiniz? teşekkür ediyorum. bilen varsa adreste verirse çok sevinirim.
Deerg
olduğum kız yurdundan çıkmak istiyorum eve cıkacagım için fakat yerime birini bulmam gerekiyormus yurt dusunen varsa iletişime gecebilir çok sevinirim hadi biri çıksın insallaaaaah🙏🏻

Selam Ziyaretçi

Gördüğüm kadarıyla henüz giriş yapmamışsın! Lütfen giriş yap, bekliyorum :)