Mona lisa
İnsan gerçekten hastaysa, hastaneye gidip serum taktıracak kadar kötü hissediyor ise telefonunu kapıp, konum bildiren, kollarında serumla, hikaye atmak nerden akıllarına geliyor?

Yorumlar

thor
serumun iyileştirici etkisinden.
Mona lisa
@thor galiba 🤷‍♀️
Ejderya Terbiyecisi
ne bileyim küçük kardeşim hastaneye gidiyor büyük kardeşim hastayım diye story atıyor bende anlayamıyorum kafalar pırıll
limos
derinlemesine incelenmesi gereken bir konu değil ama derinlemesine incelersek ; hasta ölecek durumda değilse öncelikleri arasında iyileşmek kadar ilgi görmek de yer alıyor. o yüzden hastanede olduğunu, hasta olduğunu belli etme ihtiyacı hissediyor. ama attığı fotonun insanın aklına "foto atıyorsa birinden mesaj bekliyordur veya foto atacak kadar iyiyse bir şeyi yoktur" düşüncesini getirdiğini göz ardı ediyorlar. şahsen bir tane bile serumlu fotoyu görünce neyi var diye merak etmedim. fotoğraf direkt bir şeyi olmadığını çağrıştırıyor bana. oysa ki bazen gerçekten çok kötü hasta olan insanlarda olabiliyor. hastalığı fotoğraflayarak gerçekten kötü durumlar için ön yargı oluşturan büyük bir kitle var.
Mona lisa
@limos seninle aynı düşünceleri paylaşmaktayım, ilgi çekmek çabası gibi geliyor banada, 1 saat sonra da gezerken fotoğraf paylaşma olasılığı %100 oluyor genelde.
Mona lisa
@Degisikbiradam eğer kardeşin ergenlik çağında ise, gayet normal bir hareket sergiliyor. çocuk yaşta sonuçta :)