Gerekovic
elektronik aletlerden korkmaya basladim. çünkü benim elime gecen sağlam kalmiyor. annemin tabiri ile bana kız gelen karı gidiyor.. telefonum kitlendi. telefoncunun eline geçince açıldı. hayır yani erkek mi deysin istiyordun be mübarek tuşuna? telefoncunun önünde kendimi tutamayıp telefonumla konuştum. bildiğiniz karsimdaki insanmis gibi bak lütfen bir daha böyle seyler yapma dedim. telefoncu cocuk da öyle diyince yapmayacak mi dedi? kaldırdım kafami yapmaz belki dinler dedim. allah'ım hep cansız varliklarla konusurken yakalanmak zorunda miyim ben? gercekten artik siklasmaya basladi yardim alsam mi gibi bir düşünce.. ama niye alacagim ki? hafiften kafayi sıyırmaya basliyorum sanirim.. tamam tamam almam lazim demektir bu. neyse ben eve gidip dizime devam edeyim. önümde daha üç buçuk sezon duruyor.. iyi gunler gençlik.. :)

Yorumlar

dakoh
ben de ayağımı sehpaya falan çarpınca sehpadan özür dilerim hep 😂 hayal gücün döktürüyor bence cansız varlıklarla konuşmak gayet eğlenceli bir şey :d
Gerekovic
bence de bende sorun yok(uzmana gözükmesi gereken bir hasta). :) hayal gücümü bilmiyorum da önüme gelen esyayla konusuyorum. sinav kagitlari, üzerinde yazan sorular, okudugum kitap, telefonum, elbiselerim.. aklina gelebilecek ne varsa. bu beni bile korkutmaya basladi artik. :)
dakoh
ben de sorularla çok konuşurum, çözemedikçe yükselir sesim :d bi de bazen sudoku falan çözerken bulmacayla konuşurum, ben de bi uzmana görünmeliyim ama sanırım şimdilik böyle mutlu olduğum için sorun bulup gitmiyorum doktora :d
tabuttarovasata
ooo o işin tillahı benim,senelerdir karşılıklı konuştuğum nesnelerle artık çok sıkı dost olduk.benim için bu normal birim durum,sıfır sıkıntı. :)
tabuttarovasata
he bu arada odin,uçurumlara bayılırım.kelimenin kendi bile beni benden alır! ;)
Gerekovic
yalniz haniar @odinin hakli oldugunu hepimiz biliyoruz degil mi? yakinda onlarin cevap verecegi belli. ama bana senelerdir cevap veren çıkmadı. :)
Gerekovic
gezinir gezinir sonunda geri döner belki :)
dakoh
bana da henüz cevap veren yok bakalım, verseler eğlenceli olur yalnız :d
Gerekovic
vermesinler derim ben. vereceklerse de yalnizken versinler. yanimizda baskalari varken verirlerse sıkıntı büyük olur @dakoh :)
dakoh
@onumarkamsobee ay hiç sorma yaa başkaları varken cevap verirlerse baya garip bi durumun içinde buluruz kendimizi :d
Gerekovic
ben konusurken fizikcime yakalandim dershanede. adam onumarkamsobe bak korkuyorum, yapma dedi. hocam ne oldu? yine mi konusuyodum dedim :d düşün sadece ben konusuyorum, cevap veren de yok daha :)
dakoh
@onumarkamsobee ben de sınıfta matematik sorularıyla boğuşurken biraz yükseltmişim sesimi, ''lan oğlum önünde sonunda çözücem seni direnme, bırak kendini kollarıma'' demişim soruya, koridordan geçenler duymuştu da dalga geçmişlerdi benimle ruh hastası diye :d hastaysam hastayım kime ne yani :d
Gerekovic
bana yavrularim agizlarini acmazlardi. durup bakar giderlerdi. zaten cogunu fark etmezdim. çözdükten sonra arkadas analtirdi nasil oldugumu :d gercekten kime ne? biz mutluyuz :d
dakoh
@onumarkamsobee evet, mutluyuz! :d
tabuttarovasata
hacı kanat isteyen kim zaten? @Bacanak ;)
Gerekovic
multitap'tan mutluyum bize gelsin o zaman :d ama ben de aşk yok. kardeslerimle ciktigim gezme var :)