anonim
arkadaşlar atakum rezidans 1 den ev tutmak üzereyim ama son anda bi tanıdığımdan pis işlerin döndüğünü güvenli olmadığı duydum. orada kalan var mı ve bi bilgisi olan ?

Yorumlar

anonim
sanmıyorum o tür işler döndüğünü
tweety
nerede tam olarak?
tweety
kötülenmesi amacıyla sormadım yanlış anlaşılmasın. bu sene rezidansta kalmıştım. kalan var mı diye sormuşsun. ondan dolayı ilk yerini sormak aklıma geldi ya da söylemeye de bilirsin. benim kaldığımda öğrenciler de vardı biraz, alkol alan insanlar da vardı. aile evi gibi değildi o zaman. apart gibi de değildi tam olarak. öyle. haberin olsun niyetiyle yazdım. İnsanları değerlendirmek için değil de... dikkatli olmak lazım. bu sene için vazgeçtim.
blue
benım arkadasım da orada kalıyor genellikle alkol ortamı için felan gidiyorlar müstesna aile tarzı biyer olmadı hiç bir zaman oyle biliyorum ben ogrenciler için ideal olabilir ama
tosbaga
hacı geçen yıl benimde niyetim vardı vazgeçtim günlük kiralık evler felan var onlarda da her dalga dönüyor bana kalırsa uzak dur. aynı fiyata daha merkezi yerlerde aynı tarz 1+1 eşyalı evler felan var onlara bi bak istersen.
anonim
tuttum çaya beklerim artık