blue
arkadaşlar bazen bakıyorum da genellikle yok su çok güzeldi yok tekrar görmek isterim yok unutamıyorum vs. vs. neden herkes bir arayış içinde anlamış değilim, insan yalnız da mutlu olamaz mı ?

Yorumlar

Gerekovic
sahsen ben yalnizligi daha cok severim ve daha mutluyumdur. fakat yaratilisimiz geregi bir ese ihtuyac duyuyor sanirim insan bazi zamanlarda..
worlaq
@blue yalnızlık kesinlikle mutluluktur insan huzur bulur kafa dinler ama fazla kaçırdığın zaman şizofreni başlar herşeyin fazlası zarar 😉
deepprogressive
mutluluğun kralı yalnızlıkta.İnsanlar kendilerini tanımadıklarından dolayı yalnızlığı sevemiyorlar halbuki insana en yakın olan kendisidir.birine sen nesin sorusu sorulacak olursa ileri sürdüğüm görüşün doğruluğu test edilebilir.
obiromulu
belki çok klasik olacak ama yalnızlık sadece allaha mahsustur .
blue
ben karşılıklı güven isterim arkadaş kimse de o güveni hissedemedigim için su yaşıma kadar tek 1 kişiyle ilişki yasamistim o da çok sürmedi zaten herkes düşmüş kendi çıkarına ..
anonim
yalnızım mutluyum
rvp
rvp @rvp
8 yıl
yok kardesim yalnızlık berbattır güzel diyen kendini kandırıyodur net
olimbera
olamıyor @blue arkadaşım 😊 oda arkadaşlarımın sevgilisi var ve ben yalnız kaldığım çoğu zaman yalnız mutlu olamazmıyım acaba diye değilde ben neden yalnızım diye düşünüyorum cevabı belli aslındada acelemi ediyoruz bilmiyorum ,ama sevmek ve sevilmek istiyor insan 😊
anonimanonim
aslında insanlar hep yalnızdır yanında ister sevgili olsun ister arkadaş yalnızdır yani bir tek kendisi anlar kendini kendisi bilir o yüzden yalnızlık iyi değildir dememeli arkadaşlar.