syntaxerror
şimdi şöyle bir durum var. etrafımdakiler sevgilim olsun istiyor. bendeyse şöyle bir durum var mesela bi kız görüyorum güzel tamam bi lafımız yok. ama o kadar işte güzel yani sadece tepkim bu kadar güzelmiş diyip geçiyorum. ne bir his var ne bir çaba. yada herkes çok sıradan geliyor artık bilmiyorum. bu bahsettiğimiz kişi eğer "o" kişiyse bence artık o kişi diye bişey kalmadı.

Yorumlar

Gerekovic
alakasiz olacak fakat genelde nickini çözmekle uğraşıyorum. kafama takılıyor.. 😊 bir gün gelir bir kizin daha fazlasini öğrenmek istersin. yani sadece güzelliğine bakmazsin. hic sebep yokken biri karsina cikar, o kisinin o anki hali dikkatini ceker oturup onu incelersin. yalniz, cani sıkkın gibi duruyorsa acaba niye? dersin... dersin yani. o gün gelmemis demek ki 😊
syntaxerror
google amcaya sorabilirsin :)
Gerekovic
yani simdi sen bir hata misin? bir yazim hatasi? :)
syntaxerror
hesaplama hatası bu. hesap makinesinde işlem yaparken birşeyi yanlış veya eksik yazarsan syntaxerror yazar. sanırım hesaplayamamışlar beni :)
syntaxerror
yani sonuç olarak yazım yanlışından dolayı hata mesajı alıyorsun. ama ben bunu hesap makinesi de keşfettiğim için böyle anlattım :)
Gerekovic
ben de google amca yazim hatasi dedi demek ki google amca yanlis biliyormus diyecektim. kim seni yanlis hesaplamis? ailen mi baskalari mi 😊
syntaxerror
bilmem belki de ben yanlış hesaplıyorumdur. olamaz mı ? (:
Gerekovic
eger nickin buysa, demek ki kendini hesap hatasi olarak görüyorsun. bu durumda kendini mi yanlis hesapladim diyorsun? buna olamaz derim :)
syntaxerror
nickimi fatalerror olarak değiştirebilirim şu anda. zira beynimi durdurmayı başardın. tebrik ediyorum. :)
tabuttarovasata
demek sen de benim gibi diyorsun:çok hojdır amma banena! :d
syntaxerror
evet ama bizim bursa amma değil emma derler :)
tabuttarovasata
hatta banenahhhh! diyelim. :d şive iyidir,iyi.
Gerekovic
ben ne yaptim kii :) sen söyledin ben seni düşündürdüm😊
syntaxerror
sen de haklısın. fazla düşünmek iyi değil ama biraz düşüncen baktın olmuyo aman ya dicen salcan :) hadi iyi geceler
Gerekovic
haklisin :) benim yaptigimda odur cogunlukla :) iyi geceler :)
Gerekovic
bu arada sapsaskinin gonderisinde. ir seyler yapilacak. sohbet ediyoruz. bana dusmez ama istersen bi bak, gel.mek istersen gelip katilirsin sen bilirsin tabi :)
frances
güzellik sevgili olmak için yeterli mi? belki bir şeyler hissetmek için önce onu tanıman gerekiyordur. yani illa ki hoşlandığın birileri çıkacaktır.
mariapuder
ben de böyleyim. mesela bakıyorum erkeklerin hepsi aynı saç sakal sıradan hatta bazen ayırt edemiyorum bi tip gördüm mü hoşmuş allah sahibine bağışlasın diyip geçiyorum sonuçta huyunu ahlağını bilmiyorum o yüzden de merak uyandırmıyorlar.