anonim
ailevi sorunları olan bir insanın sevgilisi olması sorunlar yaratır mı ilişkide?

Yorumlar

mr
mr @mr
8 yıl
ailevi sorunlardan dolayi sinirlenip istemeden sevgiline patlamazsan sıkıntı yok gibi
Gerekovic
bir parca yaratabilir. o da senin bu sorunlari iliskiye yansitmana bagli
alice
ailenden yara aldıkça sevdiğin adama sığınıyorsun o da anlayışlı değilse o sıkılıyor sen yoruluyorsun tekrar yara aldığınla kalıyorsun..
telliturna
sorunlarını ilişkisine yansıtmadığı sürece bi problem olmaz bence
anonim
bu kişinin olgunluğuna bağlı bişey şahsen eski sevgilim benim onun yanında olmama rağmen bu olgunluğu gösteremedi.(gerçi kişinin yaşamış olduğu şeylerde önemli )
anomi
şimdi öncelikle belirtmek isterim ki yaratmaz diyemem. İster istemez ilişkiye yansıyor bu durum, ailevi sorunlar dediğinden kastın kavga gürültü mü bilmiyorum ama, ailesiyle ilişkisi zayıf olan biri sevgili olduğu zaman sevgisini bu tür şeylerin engellediğini örttüğünü söylüyo bizzat kendim dinledim dün gece. bi o kadar da üzüldüm açıkçası, yani kız veya erkek arkadaşın sana yardımcı olmaya çalışıyo bu durumdan seni çekip çıkarmaya çabalıyo fakat o bunu istemiyo geçer diyo bi şey olmaz diyo ama ilişkiyi yıpratıyo aklında ailesi oluyo vesaire. tam tersi durumlarla da karşılaştım, annesi babası ayrı olan bi kardeşim sevgilisine öyle aşırı bi sevgiyle bağlı ki maşallah demeden geçemiyoruz, aslında biraz da kişinin kendisine bağlı bi şey bu sevmek ve sevilmek ihtiyacı varsa eğer ikinci anlattığım şekilde bi tablo çıkıyor ortaya.
anonim
sevgilime sığınıyorum ama o da bana yeterince ilgi göstermiyor ben o üzülmesin diye birçok şeyi anlatmıyorum bile :) @alice @anomi