anonim
gelmeme çok az kaldı çok heyeheyecanlıyım galiba. ama epey de korkuyorum umdugum gibi olmaz diye. sevgili olaylarına hiç girmiycem girersem çıkamam çünkü zaten deneyimim yok hos olmaz orda bi başımayken. tek istediğim düzgün tek bir arkadaş edinebilmek . ilkadim çıktı umarım iyi insanlar vardır allah iyilerle karşılaştırsın utandirmasin pişman etmesin evimden ayrıldığıma.

Yorumlar

Gerekovic
amin.. sevgili olaylarına hiç girmeyeceğini söylemişsin. ama inşallah dediğini yaparsın. gerçi ne zaman olacağı belli olmaz. belki bir gördüm aşık oldum hesabı olur sende :) bol şans şimdiden üniversite hayatın için :)
nini
sevgilim olmayacak mi diyorsun sen simdi gozlerime inanamadim. bekle olmaz canim asil bi basinayken olur hemde hic istemedigin kadar sonra son sene tekrar soylersin bu yazdigini :)
anonim
ilkadim da ne bolumu
anonim
yok gercekten girmiycem liseye başlarken de ayni seyi soyledim ve yaptım. tabi büyük konuşmuyorum ama olmaz gibime geliyor uzağım böyle konulara. aska inancimi da yitirdim zaten neyse deşmeyelim o konuları. umarım iyi bir oda arkadaşı bulurum kendime simdilik tek derdim bu :) teşekkür ederim yorumlar için
anonim
burasi lise gibi degil tatlim sen simdi ne kadar farkli olabilir ki diyosun ama inan cok farkli. dikkat etmezsen cok tehlikeli edersen cok eglenceli yani o ayari tutturman lazim. sevgili yapmadan bile son senelerde ailen bulamadin mi birini evde kalcan diye baski yapmaya baslar zaten :d
anonim
mutlaka farklı ilk defa baska bi şehire gidicem tek başıma olucam cok kalabalık bir ortama giricem evet gerçekten çok farklı ve bu yüzden heyecanım :) ama ailem öyle insanlar değil erkek arkadaş olayina ters bakıyorlar epey sanmıyorum baskı kuracaklarini. zaten benim güven sorunum var ciddi düşünmeden sevgili olmam ciddi düşünmeye de epey var :)
anonim
bölum ne ? merak ettik :)))
anonim
burası anonim bi site söylenmez :))
anonim
anonimin bolumu olanaz mi :)
gercekten bolum ne ki?
anonim
guzel bi bölüm epey çalıştım diyelim :) söyleyemem üzgünüm. niye bu kadar merak ettin
anonim
bi arkadaşim var da :) egitim fak. mi hukuk mu bari ?
anonim
ikiside değil :) ve ordan kimseyi tanımıyorum :) aslında tanıyorum da mezun oldu :)
anonim
hmm tahmin ettigim kisi degilmis :)
okul hayatinda başarilar hayirlisi olsun
anonim
teşekkür ederim sana da başarılar