ejderiyaci
canınız yansa da vazgeçmek zorundasınız.farklı şeylerle meşgul olun onu hatırlamamaya çalışın.bkz:ben.bir kaç haftadır sizlere de anlatıyordum yok gelir mi gelmez mi diye...şimdi elalemin çocuklarıyla karşılıklı beğeniler falan yapıyor.üzülmüyorum artık çünkü o benim için üzülmüyor belli ki.diyeceksiniz ki "e ejderiyanla yak?".hayvanı onun gibi bir değersiz için yoramam.püskürttüğü alevine yazık...

Yorumlar

gardesselam
gardeş geç bu işleri 15 dakika önce resmine bakıp geldin işte
anonim
seviyorum dediğini nasıl unutur ki insan? onun beni sevmesine gerek yok ben seviyorum ya, bu yetmez mi üzülmem için? insanın sevgisini gerçek yapan o başkalarıyla gülebiliyoken, onun yokluğuna ağlayabilmektir bana göre. hiç bişey için üzülmeye değmez diyenleri hiç anlamam. kullanmayacaksak bu duygu neden var o zaman??
anonim
en iyisi vazgeçmek,sen onun gözünde değersizsin çünkü. sen onu görünce bile mutlu oluyorsun o ise başkasını seviyor. aklımda kalmasın diye yüzüne bile bakmıyorum. benim durumum da bu işte.
ejderiyaci
ben unuttum demiyorum.unutmaya çalışıyorum artık.bana zarar veren bir şeyi nasıl sevebilirim.o benim mutsuz olmamla ilgilenmiyorken ben onu mutlu etmek için nasıl çabalayabilirim? bu aptallık olmaz mı ? evet hala aklımda ama unutmak için onu aklımdan çıkarmak için onla alakalı her şeyden uzak durmaya çalışıyorum.
anonim
zaten hicbizaman unutamicaksn aliscaksn sadece ejderiyaci . ama zaten seni mutlu ettigi icin sevmesini bekliosan sen bi kere onu sevmemissindir sen onu tum hatalrina sana olan yanlislarina karsi seviyosan bunda kendine hicbizaman sakn kizma bu senin sucun degil ve ne yap et sakn onla ilgili seylere bi sure yaklasma uzak dur fotolarindan v.s bu kendine yaptigin en guzel sey olur.
ejderiyaci
sadece beni mutlu ettiği için değil tabi.ben onunu kötü günlerimde de yanımda istiyordum oldu da bende onun kötü gününde yanında oldum.fakat dediğin gibi uzak durucam bir süre.
anonim
üsteki yazıyı okudum güldürdün bayağı eski yazılarının çoğunu hatırlıyorum sonra yorumları okudum bayan arkadaşin dedikleride doğru hüzünlendirdi ayni duyguları yaşıyoruz galiba şu sıralar
ejderiyaci
umarım kurtuluruz @anonim_bay