anonim
merhaba buraya aylar önce yazmıştım nickim kucukefendi'ydi.
dediğim gibi ben sizden yaşca küçüğüm. bir sıkıntım vardı belirtmiştim tekrar belirtiyorum.
2 senedir falan sevgilim var.
lise son oldum sınav dönemi geldi çattı sınavlara giricez üniversiteye gidicez.
ben onunla aynı şehirde okumayı istiyorum yani çok seviyorum zor gelir ondan uzak olmak.
fakat ailemin durumu beni başka şehirde okutmaya yetmez. kesinlikle yetmez.
samsunda okusam kesinlikle parasal açıdan çok rahat olurum ama kız arkadaşımdan bu sefer uzak kalmış olucam. tamda sınav senem bir türlü bu konudan kafamı toplayıp derslere odaklanamıyorum. sizce ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen.

Yorumlar

hepbirazeksik
kız arkadaşın buna değer mi? bu sorunun cevabını dürüstçe verdiğin zaman kararını da vermiş olursun
obiromulu
sen rahat ol gel omüde sana ayarlarız birini :)
telliturna
ya gittiğin yerde bi işe girebilirsin devletten kredi ya da burs ne çıkarsa 350 lira falan alacaksın ailen de iyi kötü bi şeyler gönderir. yurtta kalırsın hesabını bilirsin. mesela yazın çalış para biriktir. bunu dert etme ki sınav döneminde seni etkilemesin. hedefine odaklan sadece çalış tercih döneminde düşünürsün bunları. benim anne babadan hiçbir desteği olmadan aldığı 300 lira bursla okuyan arkadaşım çok şükür idare ediyo, mutlu da. dedigim gibi bunları şimdilik dert etme. allah yardımcın olsun.
candy
bu şekilde devam eder ve kafanı bu tür şeylerle meşgul edersen samsunu istesende kazanamazsın merak etme . üniversite tercihleri zannettiğiniz gibi ay surayımı secsem burasını sevmedim yada burası olsun seklinde yapılmıyo maalesef o dönemde ya puanım nasıl buraya yetmez burayıda mı alamıyorum burası geliyor ama bölüm iyi değil seklinde oluyor. o yüzden bi sınava gir puanını al sonra bunları dert edersin :)
anonim
bover kızı kendin için dogru olan kararı ver zaten üni de ayrılıcaksın
anonim
ya sevgili işi belli mi olur yarın bir gün ayrılırsınız seviyorsanız uzaktanda idare eder bir çok ilişki uzaktan daha iyi gidiyor