anonim
burada yazılanları okuyunca gelecek nesiller adına olan endişem daha da arttı... gençlik yanlış tarafa yol alıyor. durun gitmeyin!

Yorumlar

blue
İnsanların hayatına karismayin, bosverin.
anonim
ben bu gün yazdım kimse tınlamadı
anonim
karışmak kimsenin olmadığı gibi benim de haddim degil zaten. korkarım ki haklı endişemi, bir uyarı veya hatırlatma ile haksız çıkarmaya çalışıyorum. çalışılması gerektiğini hatırlatıyorum... boş verildiği taktirde, ilerde boş verme lüksünü! yaşayamayacak bir nesilin olacağını düşünüyorum..
anonim
haklısın valla gız :( amma lakinki herkeşin hayatına kimse garışamaz 😜😀
anonim
anonim olunca cinsiyet degistirmekte kolay oluyor heralde ;)
kıyma makinesi
burada yazılanlarda ne varmış ben anlamadım?
anonim
kisi belirtmedigin icin yaziyorum.
bu ve benzer sitelerde olan şeylerden yalnızca bir tanesi: hiçte normal olmayan çoğu şeyi hayatında ne yazik ki normalleştirmis kişilerin başka insanlara olumsuz örnek olması ve diğerlerinin sahip olduğu ufak boşluklardan zihinlerine sızan anormal dusuncelerden bahsediyorum. İnsanlar bu kadar çabuk etkilenmesin, yazmadan, söylemeden önce bir kez olsun düşünme işlevini kullansin...
anonim
o zaman ne yapacaksın okumayacaksın saygılar
anonim
zamanimizin 21. yy. olması insanların önce kendini sonra da başkalarını düşünmesi için bir engel değildir. her koyunun kendi bacağından asilacagi bir gerçek , bu gerçeği bilmek asilacagi ipi taşımayı gerektirmiyor. yapılabilecek şeylerin farkında olmak yeterli değil, yapmak gerekir. bu site içerisinde yapılabilecek tek şey ise hatırlatmalar. dahasinin yapılmadığı inkar edilemez. ben bana yanlış gelen şeyleri ifade ederim, hatırlatır ım, gerektiğinde ikaz ederim. yapıp yapmamak, ciddiye alıp almamak insanların elinde... dünya yı ne diye goruslerimle döndürdü n şimdi anlamadım, böyle bir iddiam olmamıştı. kıstas olarak gençlerin ve toplumun gittiği yanlış (yanlış olduğunu anlamak için açık bir çift göz ve sonuç izlemesi yeterli) yolun tersini aliyorum ve çıkış olarak görüyorum. keşke ergenlerimiz bazi şeyleri farkedebilse, daha ne isterim.
anonim
genç, yanlış yolda misin? neden kelimelerimi hatta harflerimi kafanda algilarinla yanlış yoğurup sonra da kusuyorsun? sakin ol.
durun gitmeyin demek evet benim en doğal hakkim. eleştiriye açık olmak kişiliği geliştirir. başkalarının kişiliğinin gelişmesine yardımcı olmak benim için bir zevk. yaptığım şeyin ( insanlara düşünün demenin vd.) herkes tarafından kabul edilmesini istemiyorum zaten. daha da doğrusu dünyanın halinden bunu zannedemiyorum.
etrafında kimseyi uyarmaz misin? kimse seni uyarmaz mi? gelişim için bu gereklidir. gelişimin tamamlanmaması durumunda kisi tekrara düşer. bir zaman sonra, belki de cümleleriyle çelişki içerisinde bulur kendini. düşüncelerinizi olumlu geliştirerek artın ;)
anonim
İnsanlar belli başlı kelimeleri kullanınca kendilerini belirli bir kefeye ait görüyorlar zannediyorum. ben ne ifade edersem edeyim, kurulacak uç beş benzer içerikli anlam ve kelime yığıniyla karsilasacagimi düşünüyorum. siz siz olun düşünmeden konusmayin, konuştuğunuzu da sonradan dusunun. kendiniz dışındaki bütün dusunce sahiplerini aynı kefeye koymak sizi bir yere götürmez. tekrar edip durdugunuz terimler, kelimeler sizi bilimsel düşünen ya da sizin tabirinizle 21. yy in o cok modern bir insan yapmaz. bilim bu değildir.
anonim
asıl cehaleti yaşayan cehaletini farkedemeyen sizsiniz bana kalırsa. şahsın adına hiçbir şey soylememe rağmen gittikçe bayagilasan kullanımlarını haksız ve gereksiz haykirislarin olarak görüyorum. duzeyimi üç yorumda analiz edip onaylayan sen buralarda harcanma bence. kafanda canlandırdığı nbir kişiliğe kafanda canlandırdığı nbir başka dusunceyi sabitleyip sonrasında tekrar savunmaya calisiyorsun. okudukça guluyorum, derdin başka galiba. bana üzülmek yerine kendi adına endişelen.
anonim
belirli bir nickle konuşmanın sorumluluğu olarak dusundugun yersiz tavirlarini, gereksiz savunmalarini, ikinci mesajdan sonra başlayan tekrar, çelişki ve kendince başkasına gönderme yaptığını zannettiğin bayağı kullanımların hepsini seninle bir tutuyorum. haketmeyen bir kullanıcıya fazlaca kelime sarfettim.