anonim
söz verdim kendisine. ölene kadar sadece seni seveceğim diye. hiç sevgili olmamamıza rağmen hayatın zalim koşulları yüzünden hiç kavuşamadan sevdim sevmeye de devam ediyorum. o başkasıyla nişanlanmış olsa bile şuan ben son nefesime kadar sevmeye devam edicem. yıllar geçti fakat sevgimden bir gram eksilmedi. bi kez olsun elini bile tutmaya kıyamadım gözlerine bile bakarken sevgimden gözlerim yön değiştirirdi. yanımda olması bana yeterdi fazlaydı hatta. bu da benim size il ve son itirafımdır.

Yorumlar

pisman
gerçekten bu kadar seviyomusun
kimimben
kusura bakmada buna tebrik edilmez saflık denir. bende yaptım boyle şeyler uzun sure karşılıksız sevdim . şimdi sor ne malmışım la o arada başkasını severdim kıymetini bilirdi , belki doğru kişiyi bulurdum diyorum. pişman olmadan geç yenisine çokta şey yapma.
anonim
ben karşılık beklemek için sevmedim ki saf olayım pişman olayım. benim için gerçekten seviyorsan karşındakide seni sevsin diye değildir bu. evet gerçekten bu kadar değil bundan çok daha fazla seviyorum.
anonim
seni o kadar çok anlıyorum ki .... ben de aynı durumdayım ve 7 senedir baska baska sehirlerde olmamıza rağamen hala onunla bir yerlerde karsılasma ümidi içinde yaşıyorum ... sanki aramızda kopmaz bir bağ var onun benden haberi yok tabii ama onu sevmek herseye rağamen çok güzel 19 yaşındayım ve hayatımda hiç kimseden seni seviyorum lafını duymadım ve hiç kimseyle çıkmadım umarım ilk sevgilim o olur ... umutla bakliyorum ...
anonim
inşallah bacım.
anonim
inşallah ikimiz içinde hayırlısı olsun