eagle
tam herşey güzel oldu,oluyor diyorum sonra küçücük bi şey ufacık bi şey ölümüne trip olarak bana dönüyor kızlar neden böylesiniz acaba bizi üzmekten zevk mi alıyorsunuz yoksa egoist misiniz? ben anlam veremiyorum..

Yorumlar

kullaniciadiyok
yapcak bisey yok arkadasim ben bile kizlari anlamiyorum eger gercek sevdigini hissettirirsen bi kiza cok afedersin anandan emdigin sutu burnundan getirir.. 3 cesit kiz var bi aci cektirmekten zevk alan kizlar bi egosunu yukselten kizlar birde sevdigi icin herseyi yapan kizlar... siz ilk iki tur kizlari secerseniz yandiniz seciminizi iyi yapin.. ki burdan kizlarin arkasindan attigimi dusunmeyin kizlar size sesleniyorum adam gibi adam zor bulunuyor eger bulduysaniz onun icin herseyi yapin yoksa hic bi erkege guvenmeyin.!! kardesim allah yardmcin olsun kizlari anlamak zor.. :)
eagle
@kullaniciadiyok teşekkür ederim allah hepimizin yardımcısı olsun.. :)
ben ne kadar değer verirsem ne kadar gitmeyeceğimi hissettirirsem karşılığı hep tam tersi oluyo bencede acı çektirmekten zevk alıyo benim böyle perişan halde bırakmak ona zevk veriyo başka bi açıklama bulamıyorum ben .. :)
kullaniciadiyok
bak sana sunu deyim hic bi zaman tek taraf cok sever ve kim en cok sevdigini belli ederse senin de dedigin gibi hic gitmeyecegini gosterirse diger taraf daha cok yankis yapar.. cok seviceksin oliceksin onun icin ama bunu ona hissettirmeyeceksin sebmviyorsa zaten cabalar sevmiyorsa gider..
eagle
iyi güzel dedin de öyle olunca da ya benim sevmediğimi düşünüp benden soğursa o da kötü bu kızlara akıl sır ermez ya ;)