lanarnanta
hep canınızı yakan insanları sevmişsiniz, biri gelip insan gibi davranınca da oranız buranız ayrı oynuyo tabi siz de haklısınız.

Yorumlar

anonim
biz mi karar veriyoruz sence kimi sevip sevmeyeceğimizi? biri gelip insan gibi davranınca oramız buramız ayrı oynuyomuş muş. İlk önce sen ağzını topla. onun sevgisine karşılık verememek ne kadar zor biliyor musun? bizim canımız daha fazla yanıyor hep kendimizi suçluyoruz. bence sen biraz şu tek taraflı düşünme olayını bırak ufkunu aç. böyle devam edersen daha çooook yalnız kalırsın.
lanarnanta
ustad kalbindeki derin yaraya dokunduysam kusura bakma surci lisan ettiysem de affeyle herkes biseyler yasadi eyvallah.
lanarnanta
su yazdigin yoruma yazacagim cok sey vardi da kalp kirilmasin uste cikma hirsim yok cok şükür...benim yazdigim ora bura oynuyor evet biraz kabaca tum bay bayan arkadaslardan af dilerim de senin su yazdigin yorum eminim beni benim yazdigim kaba tabirden daha cok uzmustur bence bazen argodan arinmis tertemiz kelimelerle kurulmus cumleler daha can yakici olabiliyor lutfen canini sikiyorsa lanarnanta ismini gorunce yazilan gonderiyi okuma kimse kimsenin gorusune itilaf olmamali burada iyi geceler saygilar
anonim
seninle hiçbir alakası yok ki. sadece daha yeni yaşıyo olduğum olay üzerine görünce canım çok yandı. ne söylemek istiyosan söyle benim için sıkıntı değil. ayrıca benim de çok şükür öyle saçma hırslarım yok. sadece o konuda hakkında ne düşündüğümü söylemek istedim çünkü yanlış düşündüğünü bilmeni istedim. umarım sen de anlayışla karşılarsın. İyi geceler.
lanarnanta
anlatmak istedigim sey cok farkliydi farkli yere döndü hayirli geceleeer