ejderiyaci
pek bir şey yazamadım bugün buralara.8 aylık bir bebişle oyalanıyorum.her bebek gördüğümde evlenip çocuğum olsun istiyorum ya.niye bu kadar güzeller anlamıyorum...böyle masumlar bir de.bol bol yanaklarını mıncırıyorum.ejderiyamı da çok sevdi.oynuyorlar beraber,katılmak isteyenler buyursun :d

Yorumlar

anonim
şu an orda olmak istiyorum. odanın bir köşesinde duvara yaslanıp, dizlerimi karnıma çekip, çenemi ve kollarımı dizkapaklarımda birleştirep hüngür hüngür aglayarak senin bebekle neşeyle gülüşünü seyretmek istiyorum. çünkü aynen öyle aglıyorum şu an. mutluluk haram bana. etrafındaki kimse mi anlamaz ya bir insanı. annesi, kardeşleri, arkadaşları. bu kadar saf, temiz ve herkesin iyiligini, incitmemeyi en ince ayrıntısına kadar düşünürken. neden beni böylesine yargılıyolar. bir anne kızını hiç mi tanımaz. aglıyorum birazdan uyuycam ve sabah kimse bilmiycek böyle agladığımı.
Gerekovic
oyyy o bebekler.. allah kuzenimi özledim yine bak simdi :( benim yerime de mincir. ben de gördükçe evlenip coluk cocuga karismak istiyorum ama var daha zamani cok :)
ejderiyaci
@anonim_bayan keşke bebişle seni de oynatıp her ne canını sıkıyorsa onları sana unutturabilsem.seni yargılayan o insanları umursama bile.sen doğruyu yaptıysan,yanlış bir şey yapmadıysan ne derlerse de umursama.şuan çok iyi anlıyorum seni çünkü yeri geldi mi bende yastığa başımı koyuyorum,göz yaşlarım yanaklarıma doğru akıyor.bazen sebebi bile olmuyor.keşke misafir edebilseydik seni ama göz yaşlarını sil ve onları umursama gülümse kendin için lütfen. :)
ejderiyaci
@onumarkamsobee herkesin yerine mıncırıyorum.zamanı var tabi kuzenlerle yetineceğiz :)
Gerekovic
kuzenlerle yetiniriz de buyuduler ya :d
anonim
yaptığım hiç bir şey yok ki yanlış ya da dogru olsun. şu anda yarın staja gidicem bu moralle o küçük çocukları nasıl mutlu edicem diye düşünüyorum. onlara içten gülümseyebilmek, mutlu edebilmek için kendimi motive ediyorum. mutlu bir gün geçirdim aslında bu gün eve geldim annem istemsizce yargıladı beni her şey benim suçummuş gibi... o kadar çok şey bekliyor ki benden, yapıyorum da ama yinede yetmiyor. bunalıyorum anlamıyor beni, diger kardeşlerimle aramda haksızlık yapıyor farketmiyor. oysa eve neşe içinde girmiştim. bir sürü şey söyledi bende odama geçtim 1 saattir aglıyorum o ise umursamaz işte gitti kapıyı kapattı uyuyor diyor. nasıl anlamaz ki bir anne evladını. babamdan yardım alsam hemen halledebileceğim 2 tane ödevim var ama babam sizlere ömür. eksikligini o kadar hissediyorum ki günlerdir. gülüyorum hep ama çok kötüyüm aslında. kimse farkında değil ama annemin farkında olmaması obkadar üzüyor ki beni. onu kaybettigimizi unutmuşum, ben çok mutluymuşumda bir o acı çekiyormuş gibi zannediyor oysa ben günden güne bitiyorum. sevgiyi hissedemiyorum o gittiginden beri. ben her akşam zil çaldığında kapıyı koşarak açar hoşgeldim babam;diue boynuma atlardım. her sabah okula giderken geç bile kalsam annemi öpmeden evden çıkmaz kapıda anne anneee diya bagrıp dururdum gelsinde öpüp gideyim diye. sonta babam gitti annemle herkesle iletişimim koptu 3 yıl oldu ama herkes unuttum iyileşti sanıyor babamla beraber anneminde küçük kızı olmaktan çıktım. farkında degil ama o kadar farklı yargılıyor ki beni çok üzülüyorum... konuşcak kimse yok, herkes gökyüzünde ki en parlak yıldız varya işte o benim havasında. ve ordan başkalarını yargılayıp duruyor. bunaldım ya bıktım nasıl anlatılır bu duygu bilmiyorum.
ejderiyaci
çok uzun bir yazı yazmıştım fakat logout olduğum için gönderemedim :( @anonim_bayan annen de eşini kaybettiği için anlamadan seni kırıyor olabilir.sen sabırlı ve güçlü olmalısın.sende en güvendiğin adamı kaybettin.acın anlatılsa da anlaşılamayacak kadar büyük bir acı...güçlü ve sabırlı ol.biliyorum şimdi "yazması kadar yapması da kolay olsa keşke" diyorsun.ama mecburen böyle yapmalısın.birazcık sabırlı ol.kendini öyle tabi ki ezdirme.onun da problemleri olduğu için anlamadan sana öyle yapmış olabilir.güzel günler seni bekliyor,sadece umudunu kaybetme lütfen.
anonim
teşekkür ederim. okumuş kadar oldum :) dışardan kim görse çok güçlüsün der bana. haklılar öyle duruyorum ama öyle değil güç kalmadı bitti. ne alttan alacak gücüm var nede başka bir şey... en güvendiğim adam hemde sonsuz güvendiğim ucum bitse arar bana uç alırmısın gelirken derdim. kırtasiye nedir onu bile bilmezdim. umut dersen o çoktan bitti mutlu günler gelmeyecek bence
...