anonim
çok güzel bi ülkede yaşıyoruz 1.86 boy 78 kilo spor parkurundan 100 al kpss yüksek sözlü mülakata gir sen cemaatcisin desinler ki yakından uzaktan alakam yok taa lise okurken dershanelerine gitmiştim bi tek bu yüzden elesinler.. bravo güzel ülkemin güzel insanları hepiniz adamsınız!!

Yorumlar

ejderiyaci
emeğin çaban boş bir fişleme mi ne haltsa o yüzden gitsin...dilediğin yere girersin umarım dostum.
anonim
İstediğim yere almıyorlar.. 1 aya yakındır hergün minimum 1 saat antreman yaptım ki ben parkura girene kadar sadece 2 kişi tam puan almıştı onlarda besyo mezunu kpss puanları 59 67 benden düşük ortalamanın üstündeydim kazanma ihtimalim çok çok yüksekti.. ben akıttığım o teri emeklerimi çalan hırsızlara hakkımı helal etmiyorum hayatımda ilk defa mülakata girdim önceden söylenenlere inanmazdım millet kılıf buluyo derdim ama gerçekmiş insanın başına gelince anlıyor.. hele orada sadece gözümle gördüğüm torpil olaylarını yazsam yuh artık dersiniz kısaca bi yerde mülakat varsa ve torpiliniz yoksa boşuna masraf yapıp gitmeyin
anonim
arkadasim sen bunu anca mi anladin ki mulakat=torpil. bu kadar basit. adalet bu ulkede arayacagin en son sey olsun. sen hakkini helal etme tabiki eminim bi yerlerde benim de onlarinda baskalarinin da hakki vardir benim de azicik varsa helal olmasin.