anonim
arkadaş anlayamıyorum neden tüm kızlar arabaya tav oluyor normale göz ucuyla bakmayacağı erkeklere sırf arabası var diye kuyruklarından ayrılmıyorlar ah şu kızlar kızlarımız.. :d

Yorumlar

bunasilbalik
bizde anlayamadık onu :d
Gerekovic
niye genelleme yaptin anonim sen simdi ?
arnavut
çünkü onun şahini var en azından ayaklarını yerden kesiyor tamam mı, ya sen susar mısın çocuk aqlio şuan. s
foreveralone
bi güven hissi veriyor sonuçta hayat standardını yükseltiyor yani ucu zengin olan tercih etme durumuna dayanıyor
anonim
açılın açılın benim arabam var ben ilgileneyim sizinle
kıyma makinesi
araba mı güven hissini vermeli bir ilişkide? adam zengindir, görgüsüzdür, cahildir, saygısızdır. böyle zengini ne yapacaksın? arabayla mı evleneceksin? ne saçmasınız!
anonim
istisnalar elbette vardır oas ama bir coğu böyle kim için kimlerden vazgeçtiğinize dikkat edin üzülmeyin sonra kızlar :)
foreveralone
saçma olan ben değilim hemcinslerine bakmalısın ben güven vermeli demiyorum öyle anlayan kadınlığınız.
Gerekovic
anonimbay istisnalar vardir diyip genelleme yapmissin yine! bir iki tane düşünmekten yoksun insanla karsilasip herkesi yakıyorsunuz. size genelleme yapildiginda ise biz oyle degiliz, genelleme yapmayin ayagina geçiyorsunuz. asil sizin cogunuz kimler icin kimlerden vazgectigine bir baksin. araba pesinden, para pesinden kosan dusunme yoksunu kizlari secen de sizin cinsiniz. sizin derken bazilariniz. onlar secmese o tur kizlar da varolmaz.
anonim
kızların kendi hür iradeleri yok mu neden kendilerini hemen koy veriyorlar nefislerine hakim olsunlar o zaman :d şu zamanda bir çoğu böyle gerçekler bunlar ister inan ister inanma
Gerekovic
ben bircogunun boyle oldugunu kabul ediyorum. ben sizin ve su anonimbayanin yaptığı genellemeyi kabul etmiyorum.
narkozcudetanirlar
ben niye denk gelmedim acaba bahsi geçen arkadaşlara. göz ucuyla bakamayacakları biriyimdir belki de. olayın bir de diğer tarafı var. normalde göz ucuyla bakmayacagi kızları arabasına alan erkekler mesela.
sherlock
her şey r11 ile başladı :)
anonim
onlarda erkek kaşarı kardeşim :)
kıyma makinesi
foreveralone saçma diye sana demedim, hemcinslerime dedim. orada bir anlatım eksikliği oldu...
güven hissini araba veriyor.. bu böyle anlaşılıyor senin yorumundan...
foreveralone
palyaço şimdi şöyle basit ve bilimsel bişey kadınlarda kabul ediyor bunu arabası olan erkek doğal olarak istediğini yapabilme istediği yere gidebilme vs bunlar kadının gözünde savunma oluşturuyor mesela eskiden kaslı yapılı erkek tercih edilmesi gibi yaşam değiştiği için savunmayı korunmayı sağlayan şey paradır arabada da bu faktör var bilinçaltı buna itiyor kadınları. yargılamıyorum bana düşmez arabam yok arabası olan arkadaşlara da fazla haksızlık yapılmamalı onlarada saygı duyuyorum. bide şu vardır arabası olan erkeklerin sevgilileri genelde hep çok güzel kızlar oluyor bir nevi kadına refah bi hayat sunup güzellik alıyor. farkında olmasak bile hayatta karşılıksız bişey yok
zorakimuhendis
o da birşey mi dunyada yanındaki kadınlara tasma takıp 4 ayak üzerinde dolastiran adamlar olduğu surece ve o adamın yanında kadınlar olduğu surece unide de arabasi olanin yanina da gitsin kizlar bi zahmet bunda şaşılacak ne var anlamıyorum(!) .İstenirse mide bulantısı yapan fotografa internetten ulasabilirsiniz.(mobilden yazdim i,u lerin kusuruna bakmayin:(.....)