president
sohbet ne zaman açılacak acaba arkadaşlar daha önce hiç açılmışmı nasıl bişey o bilen var mı

Yorumlar

Gerekovic
öncelikle belirtmek isterim ki "soru&cevap" bölümümüz mevcuttur. bu ve daha nice sorularınızı lütfen oradan sorunuz. yeni müdavim olduğunuz için yayınladılar sanırım :) şimdi sohbet daha önce açıldı. açılıyordu. zamanı belirsiz. bir gece ansızın admin açıyor. ve orada biz nicklerimiz ile girip mesaj atıyoruz, sohbet ediyoruz, admin yayında okuyor. biz hem mesajlaşıp hem de dinliyoruz. muhabbet ediyoruz yani. radyo gibi düşün. sadece biz bağlanamıyoruz yayına :)
bylazim
herkes yazabiliyor demi
sobeci arkdas :)??
Gerekovic
müdavim olan herkes yazabiliyor bylazim :)
123456789s
müdavim ne demk peki arkadasım yenıyımde ben pek fazla bılmıyorum @sobe
bylazim
teskkur ettim saol heaa bu arada ben seni ifşa ettim bak dikkat et 😁
Gerekovic
sanırım @123456789s sağlıkçı hatunsun sen aslında :) müdavim demek üye demektir. hani siz üye olduğunuzda mayk oraya tebrikler artık müdavim'siniz yazmıştı ya. ya da ona benzer bir şey :) buyrun sorun sıkıntı değil cevaplarım :)
Gerekovic
bylazim sen beni nasıl ifşa ettin ? kime ettin ? nerede ne zaman ettin ?
123456789s
daha once yorumlasmadık bız nerden bılıyorsun sarısın saglıkcı oldugumu :) neyse tamam ben msjlasmayı felan bılmıyorum ztn gerkte yok gbı yanı sonucta kımınk ım olgunu bılmıyorum . tanıamdgm ınsanla ne konusagım yanı mantıklı olarakk. paylasım ve yorumlar kısmı benı ılgılendıırıyor sadece :) @sobee
Gerekovic
daha önce mesajlaşmasak da ben siteyi gece tekrardan dolaşıyorum. girip bakınıyorum yorumlara :d ayrıca sen bir paylaşımında parantez içine sağlıkçıhatun yazmıştın :d bu arada sms dili ile de yazmayınız. onaylamıyorlar. ve bütün mesajınız "caps lock" açık şekilde de yazılmamalı. ayrıca alıntı yapacaksanız da o alıntıyla ilgili bir iki görüş bildirmelisiniz :) direkt kopyala yapıştır olmaz :)
bylazim
yanı kim olduğunu biliyorum aynı fakultedeyiz aynı binadayiz :) kesin sensin ya😁
Gerekovic
biz seninle aynı fakültede miyiz? pazartesi beni bul o zaman bakalım doğru kişiyi mi bulmuşsun sen bylazim :d
bylazim
öyle höt diye gelip sen sobeci kızsın demi denirmi 😁 takipteyim zamanı gelsinde
Gerekovic
zamanı? sen takipte kal bakalım.. zamanı gelmeyecek. bence sen beni de bulamadın. sen beni okulda görüyor musun ki bylazim :d
123456789s
ahahaha tatlım nazım hıkmetın cok sevdıgım bır sıırını paylastım fakat sonunad a kendı düsuncelerımı ekledım . alıntı yok yanı . hadı sen işine bak sımdı sobecı arkadas senıı canım yaa :) sobee
123456789s
kız yurdu ve c blokda kalan sobecı senııı:)
Gerekovic
evet canım o sobeci benim :) c blokta kalıyorum. bir ara odama gel de çay kahve ikram edeyim ben sana :)
kimimben
bylazim ifşa için sallayanı çok gördüm de bu kadar araştırmasız ve tutarsız sallayan ilk kişisin sanırım ya :d aynı fakültedeyiz demişsin . ben de oas'ta bağıra bağıra her yerde aynı fakülteden ve hukukta olduğumuzu belirtiyoruz. sen şimdi okadar mesajın içinde bunu farketmedin mi ? ya da seni ifşa ettim dediğin kişinin geçmiş mesajlarına hiç bakmadın mı? onu da geçtim acaba o benim geçmiş mesajlarıma bakar da eğitim fakültesi hakkında paylaştıklarımı görmez mi sandın bilmiyorum ama olmadı be kardeşim bir daha ki sefere inş diyelim :p kolay gelsin ifşa yolunda sana .
Gerekovic
kimimben benim mesajlara kim bakar allah aşkına :d biri bakıyor o da yanlış bakıyor :d
Gerekovic
bu arada canım benim, tatlım, güzelim sağlıkçım o şiir eğer yayınlanmadıysa büyük ihtimalle yazamayışın yüzündendir. hani "msjlasmayı felan bılmıyorum ztn gerkte yok gbı yanı sonucta kımınk ım olgunu bılmıyorum . tanıamdgm ınsanla ne konusagım yanı mantıklı olarakk. " yazdın ya sen. eğer o şiiri de böyle yazmışsan yayınlamazlar. a bu arada unutmadan benim işim burası :)
bylazim
hooop :) harbi bak sallamiom ya
Gerekovic
iyi geceler bylazim ve 123456789s
bylazim
geceler iyi :))
123456789s
kız yurdunda kalmıyorum sobecımmm maalesef @sobbeeeee ma tesekkur ederım canım
Gerekovic
rica ederim saglikci. gunaydin :d
Gerekovic
egitime gel de orada vereyim bari. bylazim beni egitimde gormus:d