anonim
anlayamıyorum şu kızları, yarım saat gülerek bakıştıktan sonra yanına gidip konuştuğumuzda hüsran.bir de sanki kendileri hiçbir şey yapmıyormuş gibisinden cevap vermeleri sövülmelik..sonra erkekler neden konuşmuyor niye cesaret yok al işte.sorun sizde kızlar.

Yorumlar

ejderiyaci
o arkadaşına "çocuk geldi tanışalım dedi bana ya bende yok dedim tabi" diyebilmek için yapmış olabilir.herkes öyle değil tabi kimisinin kafası dolu oluyor tersleyebilir,kimisinin hoşlandığı gibi vardır gibi.yani herkesin kafasında farklı şeyler var.
donmedolap
kimisi kendini tatmin etmek icin yapiyo bunu. bakiyosan tersleme mantikli olan bu tabi karsindaki inani dusurdugin durum da onemli.
donmedolap
sen yine de genelleme yapma herkes ayni degil.
visnelikek
ya simdi benim de okulda bakistigim bir çocuk vardi. sonra biz bir sekilde tanıştık, konuştuk. ama simdi endişeliyim yani ne düşünmüştür acaba benim hakkımda falan diye. kaç gündür bunun tedirginliğini yaşıyorum. tanışmasa mıydım diyorum. acaba tanışınca konuşma isteği kaçmış mıdır diye çok merak ediyorum.
anonim
sizin dediğiniz farklı bir şey, insan karşındakinin ne anlamda baktığını her türlü anlar.ama herkes olmasada bunu çoğunluğa vurabilirim
anonim
visnelikek çocuk yanlış düşünürse o onun ayıbı.ejderiyaci, madem öyle bi durum var ona göre bakmaz yani.donmedolaba katılıyorum tatmin etmek için,bunlarda erkeklerde güzel bi laf vardır ama neyse :d