anonim
merhaba arkadaslar size bi sorumuz olacak biz mühendislikte okuyan iki arkadaşız haftanin beş günü okuldayiz bazi günler ikinci ögretim derslerine de giriyoruz . simdi soru şu ikimizinde aracı var mühendislikteki yogunlugu bilirsiniz orda otobus ring bekleyen arkadaslarimiz oluyo veya tanimadigimiz insanlar varken 2-3 kişide olsa bekleyen gelin sizi aşşagiya kadar birakalim diyemiyoruz sizce böyle desek yanlismi anlasilir yoksa ince bi hareketde mi bulunmus oluruz arada kaldik fikirlerinizi soyleyin ? :)

Yorumlar

foreveralone
şimdi buraya yazdığına göre bu teklifi bi kıza yapacaksın bence çünkü erkek açısından problem yok. bi kızda tanımadığı erkeğin arabasına binmez binen olacaktır illa onları idare etme kısmı sende çoğu erkek onları arıyor güzel filtreleme yöntemi :d
darthvader
bunu düşünmek yerine ben size daha kral bi öneri yapim. madem iki arkadaşsınız ikinizinde aracı var. bir hafta senin arabayla bir hafta arkadaşının arabasıyla gelin biraz kârınız olsun. yakıttan ettiğiniz kârlada güzel güzel takılın 😃
anonim
bi kıza teklif edersen yanlış anlaşılabilir.bir erkeğe edersen daha da yanlış anlaşılabilir.seçimini yap:d
anonim
oncelikle arkadaslar ayni evde kalmiyoruz birincisi bu . İkincisi bu davranisi sadece kizlara olarak dusunmedik yapicagimiz bu hareketi nasil görünecegini sorduk . üçüncüsü çok sükür biseyden kar etme gibi bi amacimiz yok durumumuz iyi ama yinede verdginiz fikirler icin tesekkurler arkadaslar :)
izmirmavisi
sonra samsun un neyi eksik diyorlar, medeniyet dostum medeniyet! kışın karında, yağmurunda soğuktan g.tün donarken , tıklım tıklım r11 lerin gözünün önünden geçişini izliyorsun, çünkü otostop çekmek yahut bu şekilde başkasının arabasına binmek siz "sözde" üniversite öğrencilerinde dahi farklı çağrışımlar yapıyor. bkz: foreveralone! kız filtreleme yöntemiymiş. erkeklerin bir bayanı sadece kadın kimliğiyle görmesi, ne kadar utanç verici. hepimiz insanız birine bir yardım yapacaksak onu gerçekten yardım amaçlı yapmak gerekmezmi? bir sürü cinsiyetçi anlam yüklemeye ne gerek var? eğer gerçekten, insanlara bir iyiliğim dokunsun, öğrenciyiz hepimiz ne sıkıntılar çekiyoruz diye düşünüp bu yazıyı yazdıysa anonim_bay ı tebrik ederim sizi..
anonim
@izmirmavisi şimdi yorumunu okuduk teşekkür ederiz buraya yazma amacımız zaten bizim gibi düşünenler varmı yoksa senden farklı yorum atan arkadaşlar gibi mi düşünüyor herkez artık bunları aşmalıyız bence ringte insanlar üst üste giderken bizim boş arabayla aşağı inmemiz bizi bu soruyu sormaya itti.
anonim
bu ülkede bayanlar minibüslere bile binmeye korkar oldu artık. sadece yardım etmek amacıyla da olsa bi bayandan arabanıza binmesini isterseniz farklı tepkilerle karşılaşabilirsiniz. benim başıma da geldi bikaç kez, ben teşekkür edip kibarca reddettim. ama ben bu düşüncenizi takdir ettim. bana kalırsa sormaktan çekinmeyin derim. illa ki birilerine faydanız dokunur :):)
foreveralone
ya bu ne ciddiyet ahahah hiç sohbete girmediğimiz nerden belli.
josefin
bence çok iyi olur cokta super olur
anonim
@josefın söyleriz tamam da sana veya senin gibi düşünen birine denk gelmezsek ne olcak :))
anonim
bir bayan olarak söyleyebilirim ki insanlık ölmemeli. donuyoruz akşamları r11 in gelmesini beklerken. niye yanlış anlıyo bu kızlar bilmiyorum. halbuki hepsinin içinden eminimki geçiyo insan bi atim der die. hatta çok bencil olabildiklerini bile düşündüğümüz oluyo bu bi gerçek. kendi adıma söyleyebilirim ki, bazen ole bi an geliyo ki rica edesm geliyo bekliyorum brakabiliriz demesini insanların. ne var ki yani. arabam olsa bende bırakırım kızı da erkeği de. üşüyoruz abi neyin tasasında olcaz ki. .
anonim
@anonim_bayan işte tam olarak bizimde düşündğümüz o ancak işte yanlış anlaşılma korkusu vardı her insan senin gibi düşünmüyo çünkü ama bi adım atalım biz artık hayırlısı :)