anonim
birinci sınıfın başnda sınıftan bir kıza aşık olmuştum. kıza açıldım,zaman geçirdik sohbet muhabbet falan, zaman geçti sevgili olduk. gün geçtikçe bağlanıyoruz,guzel gunlerimiz oluyordu. İki sene dolmuştu,uçuncu seneye doğru gidiyordu. ve 3.sınıf olmuştuk. ta ki geçen haftaya kadar, sınıftan en yakın arkadaşımı ve sevgilimi öpüşürken sahilde gördüm. gittim karşılarına bir anda çıktım. İkiside ne yapacağını şaşırdı, hiç birşey soylemedim devam edin dedim. çıktım geldim. seçim muhabbetine memlekete geldim. dönüşüm nasıl olsun arkadaşlar ? ne yapmalıyım ?

Yorumlar

anonim
allah sabirlar versin.çok acı...
anonim
kardeş sen lafını koymuşsun anladıysalar tabiii
bunasilbalik
bence kiza bi tokat çek. yok iki tokat cek yada gel toplanip kemiklerini kiralim ikisininde
rosso
"suskunluğum asaletimdendir" diyerek bit tokat usulü ile içindekileri bi nebze olsun dışa vurabilirsin saygilar
sensinbayan
kesinlikle hiç bir şey yapma kesinlikle. bak ben sana kadın gözüyle bi tavsiyede bulunayım kardeş. en büyük cevap suskunluktur ve haklılığın verdiği suskunluğunu kullanırsan en çok da bu koyar.çünkü senin ne düşündüğünü ne hissettiğini kafandan neler geçtiğini bilemez ve senin hakkında bi fikir olmaz çünkü zaten yediği haltın pişmanlığı bütün ruhuna işleyecek o yüzden sadece sus ki ona da sağlam koysun bu suskunluğun.
apoletsizgeneral
ben olsam o arkadaşını mamayla beslencek kıvama getirirdim net kardeşim.
mikasa
odin en güzel cevabı vermiş bence de onun dediği yolu izlemelisin sabretmeyi öğrenmelisin. bir benzeri de benim başıma geldi aldatıldığını görmek kötü birşey ama sabrettim ve soluğu yanımda alışını izlemenin zevki paha biçilemez oldu. sabret kardeş allah yardımcın olsun..
lanarnanta
ben her turlu yanindayim gel dayak atalim cocuga kiza da iyice sov ulan oyle kufurler yazip sildim ki su an kardesim sen nasil devam edin deyip birakip gidiyosun olum sık kafasina ne biliyim gaz vermek gibi olsun da felsefik dusunmezdim ben edebiyat da yapmam allah indan bul da demem onlara nasil fırsat veriyosun ya opusuyolar diyosun bi de o sahile gomuceksin bunlari dislerini sokuceksin kafasjni suya sokup sokup cikartacaksin
ejderiyaci
odin'in dediği gibi hiç bir şey yapma.bak sana samimi söylüyorum bu zamana kadar bana yapılan hiç bir şey karşılıksız kalmadı.kendimden örnek veriyorum çevremdekiler içinde öyle.o kız o çocuktan tekmeyi yiyecek paşa paşa sana gelecek.paşa paşa gelecek dediysem sakın gelmesini falan da bekleme öyle.asla hiç bir tepki verme hiç bir şey olmamış gibi davran onu ya da o diğer zibidi gonzalezi görürsen.o seni her gördüğünde yaptığı aptallığın cezasını çekecek.
azureus
bence kızı kullan sende boşver ah ah şimdi bsyler derdimde rtük araya grer :) ya da salla gitsin erkeksin sen işine bak senin adın değil onun adı çkacak kızın adını çıkar sonrasını erkeklere bırak :)
anonim
ben orda kızıda dovebilirdim,arkadaşımıda. onlar kendilerine yakışanı yaptığı için devam edin dedin çıktım. hepinizin düşünceleri için teşekkür ediyorum. vardığım sonuç ise;uzaktan izleyeceğim ama umrumda olmayacaklar. ben yoluma bakacağım. ama düşerseler bi tekmede ben atacağım.