anonim
arkadaşlar ciddi bi konuda gerçekten yardımınıza ihtiyacım var. psikoloji bölümü öğrencisiyim. ciddi sorunları olup psikoloğa ya da danışmana gitmeyi düşünen ama elinde olan veya olmayan sebeplerden ötürü gidemeyen, bana danışanlık yapabilecek arkadaşlar arıyorum. İlgilenenler olursa bu yazı altında detayları verebilirim. gerçekten ihtiyacı olanlar mesaj atarsa sevinirim.

Yorumlar

kıyma makinesi
benim ihtiyacım var gerçekten ama öğrencilere güven olmuyor. :d
anonim
ben de öğrenci olduğum için amatör sayilabilirim ama elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağım .
zorakimuhendis
bir nick al istersen :)
heymama
psikolojim çok güzel
abcde
zorakimuhendis nick aldım :)
zorakimuhendis
yanlış anlaşıldım sanırım:) sorunum olduğunu sanmıyorum , ama olan arkadaşlara ulaşmak için bu yazı altına değil de kendi nickin ile yazılmış bir yazı altında detayları yazman daha mantıklı sanırım.konuşalım belki derdin vardır diyorsan 1 saat daha buralardayım ama ben başlamam muhabbete sen başla psikolojici sensin:)
zorakimuhendis
yazmamışım saat 02.00 şu an
sensinbayan
benim var ya da ben öyle hissediyorum bilmiyorum ama iyi hissetmiyorum onu bi şeyapsak bi ara ya olmaz mı ki ?
poseydon
kız baslamadan kacti. bu kadar yuklenmeseydiniz. bence onun da sorunlari var
abcde
arkadaşlar ilgisiz göründüğüm için afedersiniz zamanım olmadı giricek. başlayacağımız sürecin devamlılığı konusu benim için çok önemli. bikaç hafta sürecek olan bu süreçte ne zamn ve nerde buluşacağımıza beraber karar vereceğiz. tekrar söylüyorum beni yarı yolda bırakmayacak birine ihtiyacım var. yani anlayacağınız yüzyüze ve istikrarlı bi şekilde devam etmemiz gerekiyor. altta dönüş yapan arkadaşlar söylediklerimi tekrar düşündükten sonra vazgeçmezlerse tekrar konuşmak isterim.
lanarnanta
para vermiyoz daa ahsjsjjr
abcde
@odin e mail adresini sadece buradaki arkadaşlarla iletişim için almistim aslında