kayipgalaksi
merhaba omü dedikodu :) yaşadığım büyük kararsızlıklar sonucu siteye üye olmaya karar verdim. bu sene omü'ye geçiş yaptım ve okulla ilgili bir şeyler araştırırken siteyi keşfettim ve hiç beklemediğim gibi çıktı. İsminden dolayı sitede hep "şurada gördüğüm sarışın, uzun boylu kız/çocuk seni çok beğendim." tarzında yazılarla karşılaşmayı bekliyordum. ama büyük yanılmışım. bu kadar samimi ve güzel bir ortamla karşılaşacağımı bilmiyordum :) bu arada siteyle ilgili bir tespitim var. tespitim şu: buraya yazan kızların bazıları aşk acısından veya hiç sevgilisi olmamasından yakınmış. sonra erkeklere baktım. adamlar her konuyla ilgili bir şeyler yazmışlar. hepsi değil ama çoğu öyle. birde bu yazılanlar komik ve kaliteli yazılar. tespitim bu :)ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ama bu durum çok dikkatimi çekmişti açıkçası :) şimdi bir kız olarak benim yazacağım şeylere gelecek olursak ben aşk ile ilgili bir şey yazmam. aşktan maşktan anlamam ben :d biraz odunumdur :d zaten aşka inanmam ben. o zaman ne yazacaksın derseniz. açıkçası şunu yazacağım diyemem. bir yazım sevdiğim bir yazar ile ilgili olur diğer yazım benim gri galaksimle ilgili olur. sonra şuanki yazımdan anlaşılacağı üzere ben genelde uzun yazarım. kendimi böyle daha iyi ifade edebiliyorum. ağzım pek laf yapmaz ama kalemim yapar :) ben ona güveniyorum. bu gece uzun bir yazı yazacağım. İnşallah okumaya üşenmezsiniz :)

Yorumlar

Mor
Mor @mor
8 yıl
hoşgeldin :) yaz yaz neleri okuduk biz burda :d
damdakikemanci
hoşgeldin dostum...
tersadam
hoşgeldin ☺
Gerekovic
hos geldin :) icinden geldigi gibi yaz. eger dikkatimi cekerse ben de okurum. uzunluk ya da kisalikla ilgilenmiyorum :) sevdim ben seni. nasil sevdin hemen deme ben de bilmiyorum vallaha :d odun mu dedin sen? odunsan ne olmus? aman aşkı gec. ask cikar elbet bir gun karsina ve sen de o zaman anlarsin asktan:d
malifalitiko
hoş geldin aramıza
kayipgalaksi
İnsanların ne düşündüğü zaten benim için hiç önemli değildir @odin beğenmezlerse beğenmesinler :) anlatamadığım, söyleyemediğim şeyleri yazmak istiyorum. şimdiye kadar hep içimde biriktirdim çünkü. İçerik önemlidir. boş şeyler yazmam :)
stalklamadacigirasmis
hosgeldin kayipgalaksi:d üşenmeden okumayi düşünüyorum yazdiklarini. ve evet okuyacagim. burada o kadar uzun yazilar gorduk ki :d sıkıntı olmaz :d
kayipgalaksi
valla @oas bende seni seviyorum :) nedenini bende bilmiyorum :) ama gerçekten odunum hemde öyle böyle değil :d karşıma çıkar mı bilemem ama bitecek olan bir şeye inanmak bana göre değil :/
Gerekovic
kayipgalaksi icinde neler tuttun merak ediyorum.. okumak kismet olur insallah :d dedigin gibi olur umarim :d
kayipgalaksi
ahaha biraz iddialı konuştum galiba odin :d ama ne bileyim yazdıklarımın boş olmadığını düşünüyorum :)
Gerekovic
ovv karşılıklı bir sevgi var. :d bu hosuma gitti galaksi :) hayata inaniyor musun peki? yasadigin bunca yila?
anonim
uzun yazıları pek sevmem lakin yazını bekliyorum kalemini merek ediyorum
kayipgalaksi
teşekkür ederim inşallah boşuna okumuş olmazsın :) @stalklamadacigirasmis
poseydon
hos geldin diyor ve ekliyorum. odunlar doğanın insanlığa yaptığı faydalardan birisidir. birakta o gri galaksin aydinlansin biraz. renklensin. ve sonra galaksini iyi incele ki atladigin kenarda köşede unuttugun burseyler olmasin . sonucta galaksi senin bilmen gerekir onun icindekileri. ben de ruh halime ve dusuncelerime gore bazen uzun yorum yaparim. bazen de kisa. ama bazen hic yapmam. bu arada ben çok severim okumayi.
laedri
hoşgeldin :) bende bu platformda senin gördüğünü gören birisiyim. yapacak hiç bir işim yok demiyorum burayı keşfettikten bu yana.
stalklamadacigirasmis
olmaz gibi duruyor ama bakalim :)
kayipgalaksi
tabi ki inanıyorum @oas ben realist bir insanımdır. hayal çok kurarım ama gerçeklerden asla uzaklaşmam. kendime hakim olabiliyorum. mantık benim için duygulardan çok daha önemlidir. karar verirken duygularımın etkilemesine izin vermem.
Gerekovic
ama bak bu hayatında bir gün bitecek. bir gun bitecek seylere inanmam demistin galaksi. o zaman hayata niye inaniyorsun?
zorakimuhendis
bir göz bozucu daha geldi sanki ,hoşgeldin:) gözüm zaten bozuk sen yaz ben okurum umarım konu bütünlüğü olan yekpare yazılar yazarsın:)bakalım kocisimle gezmeler tadında yazılara alıştıktan sonra kendini "odun " diye tanımlayan bir kişinin düşünce yapısı nasılmış merak ettim sabırsızlıkla bekliyorum
Gerekovic
zoraki senin o taraflardan bana bir tas mi geldi ne? :d
kayipgalaksi
aslında galaksim biraz renkli. kitaplar, filmler, müzikler... renklendiriyor. ama gri daha çok hakim. düşüncelerim, hislerim ve hatta hayallerimin bir kısmı galaksimi grileştiriyor. galiba birde galaksimde sadece ben olduğum için de biraz gri. okumak güzeldir @poseydon bizi soyutlaştırır diğer insanlardan.
kayipgalaksi
çünkü yaşıyorum @oas yaşadığımı hissedebiliyorum artık. ama ben aşk denen şeyi hiç hissetmedim.
themuallim
ay ben de yeniyim buralarda ama olsun,hoşgeldin sefalar getirdin!😊
kayipgalaksi
@zorakimuhendis göz bozucu mu? :) galiba benim gözlerim uzun yazılar okumaktan bozuldu o zaman :) konu bütünlüğüne çok dikkat ederim merak etme 😉 düşünce yapım biraz değişiktir. bu yüzden çevremdekiler beni hep yargılar. buraya o kadar yansıtabilir miyim bilmiyorum.
Gerekovic
aşkı yasamadan bitecegine inaniyorsun ama galaksi. yasamadigin vir seye inanmiyorsun ama yasamadigin bir seyi bitecek olmasina inaniyorsun. nereden biliyorsun bunu? yasamadin ki sen aşkı..
Gerekovic
themuallim sen de hos geldin :d
themuallim
çok çok çok hoşbuldum!😁
kayipgalaksi
@oas itiraf etmek gerekirse ben o duyguyu yaşamak istemiyorum. kaçıyorum. çünkü ben böyle daha mutluyum. alıştım yalnızlığa.
Gerekovic
o zaman yaşayacağına inanıyorsun
kayipgalaksi
nasıl bir ipucu :d
kayipgalaksi
valla bak kafam hiç iyi değil yaratıcılıkla uğraştırma beni :d sen ne istiyorsun onu söyle :d
kayipgalaksi
İpucu istemedin mi salak tövbe tövbe :d onu diyorum :d nasıl bir ipucu istiyorsun :d
kayipgalaksi
nasıl bulamadın ya. nasıl olacak şimdi