canankaratay
bugün yanımda benim verdiğim diyetle 75 kilo veren bir kız geldi."hocam sizin sayenizde kilolarımdan kurtuldum,otobüste 2 kişilik para veriyordum artık öyle bir derdim yok" diye dualar etti.75 kilo olan sevgilisi bu arada yanlış anlaşılma olmasın.çocuk bunun parasını yiyor otobüste buna,yemekhanede buna,dışarıda faturayı sürekli bu kızımıza ödetiyordu.bende diyetimi önerdim ve ayrıldılar.kızın parası cebinde kaldı hem mutlu hem de kereviz yiyor.sizi üzen kullanmaya çalışan o erkeklere taviz vermeyeceksiniz.sizi mutlu edecek pırıl pırıl gençleri aradan seçip koca olarak götüreceksiniz.hadi görüşmek üzere pırasa yemeyen,şeker ekmek yiyen ölsün sürünsün!

Yorumlar

kimimben
sen öl sen sürün, hatta evde kal.😏 reklam kokan hareketler 😃
gozlerlensmi
hahaaa... hocam paylaşımlarınızı severek bekliyor ve okuyoruz. saygılarımla 😂
canankaratay
@kimimben reklam yapmaya ihtiyacım yok.çok şükür de sürünmüyorum.kerevizekalı seni.
themuallim
pırasa yemeyen ölmesin?
canankaratay
@gozlerlensmi gözlerinden öpüyorum yavrum benim.
kimimben
kerevizekalı mı ? 3-5 diyet programı yazdın diye mi zekanı benden üstün gördün de öyle dedin ? bir ara gel farklı bir kaç alanda fark atayım sana . sen hayırdır şakayla karışık beddua ediyon burda onu anlat bi ? bu kafayla sürünürsün de .
canankaratay
@kimimben mizah seviyen paçalarından akıyor.burada kimse alınmıyor bir sen alınıyorsun.alınmak istediğinden de olabilir.umrumda da değil troll çocuk.
kimimben
3-5 yılda bir de olsa benimde sinirli olduğum günler olabiliyor. bende gelip şurda 1-2 kişiye takılır giderm dedim . senin yazdığın mizahiyse benim de cevabım mizahiydi. ciddiysen ciddiydi. ama kerevizekalı falan bu modumda hiç çekeceğim bir laf değil . normalde desen ona da mizahi karşılık verirdim
gozlerlensmi
ne oldu anneeemmm kim üzdü senii 😔 hiç bu kadar sinirli görmemiştim seniii. @kimimben
canankaratay
@kimimben sen orada ki inceyi algılamayıp öyle yaptıysan benim sana söylecek sözüm yok zaten.
kimimben
normalde 3-5 yılda 3-5 ayda sinirlenen ben 3-5 günde bir sinirlenir oldum. ne garip insanlar var . sitedekilerle alakasız dedim bunu alınmayın.
gozlerlensmi
sıkma canını 😞 kimimben
kimimben
ne sıkıcam ya :d kaşınanı siliyorum hayatımdan. felsefemiz belli.
gozlerlensmi
o da güzel 😁 kimimben
Gerekovic
canan hanim benim diyet listem nedir? :d