yuzyuzeykenkonusuruz
lise aşkıyla evlenen insanlar görüyorum çevremde cidden 17 18 yaşında tanıştığın biriyle evlenebilirmisin? işin içine üniversite iş bulma düzenini kurma gibi faktörlerde girince bi ilişki o kadar uzun sürer mi sürerse sırrı ne bunun ?

Yorumlar

gozlerlensmi
çok az çok nadir. benim lisede bi manitam vardı tam 5.yılımızda ayrıldık ailelerimiz biliyodu artık ciddi olarak evliliği planlıyoduk ama olmadı işte . çünkü ayrı yerlerde okuyorduk ve onun karakteri değişmeye başladı. kızlarla çok içli dışlı oldu e hal böyle olunca bitiyo yani 5 yıl bile sürse. dediğim gibi bitmemesi çok zor
anonim
sırrı gerçek sevgi ve tabiki sadakat. gerisi hikaye..
anonim
biz de lise3ten beri birlikteyiz simdi universite 3teyim o ise atandi bu sene. iyi gidiyor. sırrı sadece karşılıklı fedakarlık. ve ilişki bitmesin değil diye uğraşmak değil. İlişkiyi zamana bırakmak sakinliğini,o en baştaki arkadaşlık duzeyini koruyabilmek. yani bana göre.
yuzyuzeykenkonusuruz
@gozlerlensmi o kadar emek verdigin bi ilişkinin bitmesi çok kötü olmuş bide işin icine aile girmişse bitmesi daha zor olmuştur uzun süreli ilişkilerde en sağlıklısı araya mesafe girmemesi bence yoksa işler baya çıkmaza gidebilir senin adına üzüldüm büyük hayal kırıklığı olmuştur.