anonim
aile denen birşey olmadan hayat çok zor yapayalnız bir hayat çok zor geçen ay ailemin tüm fertlerini trafik kazasında kaybettim arabadan tek sağ çıkan benim...bazen keşke bende ölseydim diyorum

Yorumlar

Артем
hayatın kolay olduğunu söyleyen kim. arkadaşım mücadele etmelisin zorda olsa yasamalısın ister ideolojin için yasa ister insanlık için ister ucan spagetti canavarı için yasamalısın arkadaş pes etme!
anonim
allah sabır ve dayanma gücü versin kardeşim yalnızlık sadece allah'a mahsustur
koncuyyy
okudugum en aci itirafi yaptin ama elbet bir gun kavusacaksiniz ve insallah cennette.. burdan bunlari konusmasi soylemesi cok kolay ama biz de senin aileniz :( ben belki su an hicbir sey yapamam ama... demek istedigim omu dedikodudan bu yorumu okuyan arkadaslardan ailen icin bi fatiha okumalari... (el-fatiha)
Gerekovic
başın sağ olsun.. bu da senin sınavın olabilir.. allah yardımcın olsun. mekanlarını cennet eylesin..günahlarını affetsin inşallah..
zeyna
allah rahmet eylesin.. üzülme demek kolay biliyorum ama sen üzülme yine de, insan her yaşta anne babasına ailesine muhtaç ama artık kendi aileni kuracak yaşa gelmişsin, rabbim hasretini çektiğin aile ortamını tez zamanda verir inşallah.. yeter ki karamsar olma..
winniethepoo
insan hicbir zaman yalniz degildir. sadece rabbinin ona çok yakin oldugunu unutur. sınavın cok zor kardeşim. dilerim allahtan sınavını gecersin.