bitchy
şu kısacık ömrümüz de bazilarimiz hayatı bomboş yaşayıp göçup gideceğiz . bazilarimizin annesi babasi yok bazilarimizn olduğu halde konusamaz anlasamaz huzur yok birsürü dert var. eger ailenizle birlikte oturup sicak sıcak sohbet edebiliyorsaniz babaniz yada anneniz az çok sizi dinleyip anlamaya calisiyorsa halinize sukredin. eger bunlar varsa o lanet olası aşk olmasa da olur. biz canim dediklerimizden hzuur sevgi bulamdikca dışarda arayip kaybediyoruz hertürlü kaybediyoruz. nasil yasarsak yasayalim insanoğlu umut ediyor işte o da bir ayri konu . ( düzgün yazmamis olabilirim mazur görün )

Yorumlar

database
4 ay oluyor babamı kaybedeli bir sene boyunca sadece sınav konuşup sadece kavga ederek geçirdik sonunda kanser olduğunu öğrendim fen sınavına giderken ben o kanser tedavisine memleketine samsuna gidiyordu , antalyadan samsuna sırf toprağına yakın olayım diye geldim. hayatının son senesini saçma bir sınav yüzünden benimle kavga etmeye adadı babam ve bu da canımı çok yakar. İmkanı olupta babasına annesine sarılmayan darılan insan çok acı çeker kaybederse.
bitchy
ben sarilmak istiyorum onlar izin vermiyorlar hic cabalamiyorlar hayattan vazgecmis gibiler. mekani cennet olsun babanin. ne olursa olsun dik ol güçlü ol
kimimben
bazılarımızda keşke hiç olmasaydın be adam diyoruz (baba denmez) :d
ziraahatmhnds
herşeyin eskisi olur da, ana babanın eskisi olmaz be hafız... belki çok absürd olacak ama dert dinlemeyi severim...