kirlibeyazkedi
yeni teorim 35 kere arayacağım sonunda ya pes eder açar ya engeller. bir ayrıldık demekten bile aciz olunur mu arkadaşlar? şu anda 8. aramadayım. bi haber vardı kadın eski sevgilisini defalarca arayıp mesaj atmıştı sonum ona dönmez inşallah hadi hayırlısı.

Yorumlar

yuzyuzeykenkonusuruz
bence hic arama kızlık gururu denen bisey var sonuçta at mesajını sen benden ayrılamazsin ben senden ayrılıyorum de bitsin en temizi..
kirlibeyazkedi
evet arkadaşlar 35 arama yaptım tam 30. aramada meşgule attı diğer 34 aramada meşgule dahi almadı. mesaj da atmadı. oysa beni bir daha arama demek bile değer vermek değil midir? bir an önce kendimi toplamak istiyorum.
kirlibeyazkedi
haklısın yüzyüzeykenkonusuruz da tam 5 aydır beni sevgili olmaya ikna etmeye çalıştı ve şimdi topu topu sevgili olalı bir ay bile olmadı. hayır amaç sadece sevgili olmak mıydı hırs mıydı o kadar çabalama sebebi delireceğim. evet kızlık gururu haklısın. dediğini yapcam.
anonim
bi daha arama bence. bırak hiçbişey deme o zaten bi kaç gün sonra mesaj atar. atmazsa ilişki bitmiş demektir. sen üzerine düşeni yapmışsın
blue
çekiniyor, korkuyor. ?
kirlibeyazkedi
evet ben de yeni sevgili bulduğunu düşünüyorum çünkü dün gece geç saatlerde telefonu bir saat meşguldü. ya hayır yeni sevgilim var dese bile bu kadar acıtmazdı.
kirlibeyazkedi
@anonim daha araması mı kaldı otuz beş kere aradım :)
kirlibeyazkedi
@blue ayrıldık derse bir şey demem gerçekten sonuçta birini zorla tutamam yanımda lakin beni delirten değer verip bir son bile diyememesi.
Gerekovic
hoh bir saat meşgul müymüş ? söylemekten korkuyor olma ihtimali yüksek. boşver. atlatılıyor bu da. seninki en azından erken şey olmuş. peşinden koşan insan, 5 ay ilişki yaşadıktan sonra kalkıp "ben seni sevemedim kusura bakma." dememiş en azından. buna da şükür. şimdi oturup acın varsa çekebilirsin..
zeyna
daha fazla arayıp egosunu tatmin etme bence, sana bunu söyleyecek kadar değer vermeyen birini salla gitsin.
bu_hesap_silinmistir
yeminle 35 kere arıycam diyince ben bunu ne zaman yazmışım dedim :d yani bence çok üstüne gitme ayrılsa haberin olurdu herhalde küsmüş işte
kirlibeyazkedi
mjollnir kendisi ile dün en son 9 gibi konuştuk yani kavga ettik. onu tanıyorum. ayrıldı. ama demediği için işin içinde bir şey olduğunu düşünüyordum başka biri gibi. ama artık bunu düşünmek istemiyorum.

cidden sen de 35 kere aradin mi :)
bu_hesap_silinmistir
ahahah yok aradığımdan değil ama tam benim kullanacağım bi cümle :d şöyle bi şey var bi şey demeden ayrılması biraz saçma olmaz mı? bana sadece trip atıyomuş gibi geldi
kirlibeyazkedi
@mjolnir bu kadar uzun neyin tribi olsun? üstelik whatsappda çevrimiçi durmadan ve sosyal hesaplarında da aynı yazıyor. ben hiç olmamışım gibi bir tavır içerisinde.
kirlibeyazkedi
@odin zaten günde taş çatlasa 5 mesaj atıyor konuşmak isteyince meşgulüm diyordu. sıkıldın mı diye sorunca ise saçmalama aklına bile gelmesin. ben yaşamadım böyle bir şey başıma ilk defa geldi yani haber vermemesi ben her şey normal sanıyordum . hala şok etkisi yaşıyorum bi şoklandım . neyse..
kirlibeyazkedi
büyümüş, anlamış, yorgun oldum ben de artık. bu şok hali geçsin de bi. haklısın hazırlık yapmış ve ben anlamamışım. ben ayrılmasından ziyade ayrılık mesajı gelmedi diye üzülüyorum :d bu çok değersiz duruyor.
kirlibeyazkedi
ne mesajı atayım artık zibilyon bitti mi bir şey de bari bittiyse bitti de dedim onları bile takmadi. sosyal hesaplarına bugün başka konularda paragraflar giren adam bana bir kelime bile yazmadı. düşünüyorum da ben gerçekten ayrılmasına sebep olabilecek kötü bir şey yapmadım. sadece samsun'da olmadığı için uzun zamandır göremiyordum altından ben de öyle bir şey bekliyorum. ama bu bile üzmez artık beni. sadece en kötü cevap cevapsızlık , araftaki bu hâl üzüyor. gerçi artık araflık bir durumda kalmasdı ya bariz ortada.