anonim
sürekli bakıştığım biri vardı. İnstagram da buldum ekledim. kabul etti o da geri istek gönderdi. o günden sonra iki kere daha gördüm. fakat hala bi gelişme yok. İlk adımı atmış olmuyor muyum sizce?

Yorumlar

vutututu
seninde bakmadığın insan kaldımı acaba ki
anewdoctor
eğer gerçekten bi adım atmak istiyosan bi mesaj at ona. eklemen onun için bi anlam ifade etmemiştir. erkek sonuçta dikkat etmez öyle şeylere.
anonim
korkuyor artık erkekler sayın bayanlar şimdi sana yazmayı o kadar çok istiyordur ki ama "takip yolladim diye hemen yaziliyormuyum sanıyorsunuz hepsi abaza ya of" diye bi tepki alırım diye anliyomusun :)
kayipgalaksi
hayır canım olmuyorsun. İlla ilk adımı atmak istiyorsan git konuş çocukla. öyle ordan burdan takip etmekle olmaz bu iş. çocuk nerden bilsin senin ondan hoşlandığını falan. bakıştık diyeceksin şimdi. belkide çocuk eğlencesine bakıyor. bilemezsin ki.
poseydon
adımdan anlayışına bağlı. bana göre adım sayılmaz. çünkü günümüz sosyal medyasında insanlar takipçi arttırmak için sürekli başka insanları takip ediyor ekliyor vs. o kadar adım atmak istiyorsan mesaj at bişey yap.
bylazim
yeterli olmamis o zman yada ilgisini cekmemişin malesef 😒
fikrimuhim
olmuyorsun tatlımcım, İlk mesajı da atmalısın. biliyosun artık herkes herkesi takip ediyor.İlk mesaj kompleksi de yapma. seni beni yok bu işlerin.hoşlandıysan yaz.takip etmekle adım atmadın yani bence,tabi bence.sen bilirsin.
akrepgozlu
bu nasıl bir ilk adım kardeş ama yapmayın allah aşkına
foreveralone
sence adım mı bu. tanımadığı birsürü erkeği takip eden kızlarda var mesela bu ayrımı yapamaz ki öyle düşünür biride derki bu nasıl önyargı herşey o anlama mı geliyor der utanır kalırsın sonra. şahsen bana ilk mesaj bile atılsa arkadaş olarak bakarım olaya belki çevresi olmayan kafa dengi biri arıyordur diye.
themuallim
@anewdoctor sen ne arıyorsun burda,git hastalık çalış!😂
anewdoctor
@themuallim hı hı sen çok biliyon sen git de matematik teoremlerini ispatla. oyalanma burda 😒😂😂😂😂
themuallim
@anewdoctor zaten beynimin içinde bir ses sürekli "kendimiiiiğ kendiiiiğmdeeeğğğn çıkarsaağm sıfır kalmaaz bu matematiiik bizi kandırıyooor hocaaaağağağam" diyor...
anewdoctor
@themuallim beyne fazla yükleme yaptıysan olur öyle😂😂😂 ilgi alanıma girmiyor matematik allah sana kolaylık versin kuzum 😟
themuallim
@anewdoctor sağ olasın karşim,çok amin!