kirlibeyazkedi
bugün hiç samimi olmadığım bir kız beni evine çağırsana ya dedi. dördüncü kez diyor ben de artık işkilleniyorum farklı bir amacı mı var diye. hayır samimi de değiliz anlamadım ki. İnsanlar fazla yüzsüz. o kızı ağırlayasım gelmiyor elimde değil.

Yorumlar

Gerekovic
sen de "bu kadar dedigine göre şüpheleniyorum. seninle samimi degilim. evime cagirmak istemiyorum. bence yeter yüzsüzleşme." desen?
vutututu
dikkat ette seni parçalara ayırıp çöp torbalarına koyup konteynıra atmasın
qozluklubiri
ahlaksız vur teklif sanirim bu ... ne öyle be 😂😂😂
anonim
lezbiyen felandır aman diyeyim dikkat :(
ejderiyaci
o yüzsüzlük yapıp sürekli evine gelmek istiyorsa sende sürekli bahaneler bul.
Barışçıl
lezbiyen olabilir. :)

(lgbtİ karşıtı değilim. )
bylazim
şüphelerinde dogru olabilirsin 😁
bence denenmemeli bile.
poseydon
samimi olmadığımız insanların yüzsüzlükleri ve istekleri bitmek bilmiyor maalesef.
kirlibeyazkedi
yurtta kalırken odama çok gelmek isteyen bir kız lezbiyen çıkmıştı. sonra hırlı mı hırsız mı otlakcı mı bilmiyorum ben annesi babası değilim içimden gelmeden sohbetini sevmeden neden yedirip içireyim. üstelik bir de yatılı gelmek istiyor şüphelenmem normal değil mi yani? evet durmadan bahane buluyorum. bugün de başka bir şey uydurdum haftaya gelirsin dedim haftaya da okula bile gitmeyeyim diyorum sırf kız yüzünden. bence oas 'ın dediği gibi istemiyorum demeliyim yoksa anlamayacak.
kirlibeyazkedi
elimi versem kolumu koparacak kadar yüzsüz insanlar var.
Gerekovic
direkt demezsen olmaz. hatta "lezbiyen misin kizim sen?" diye de ekleyebilirsin.
kirlibeyazkedi
sevgilisi varmış memleketten. yani o ihtimali eledim ama ne bu ısrar gene de riskli. ya da bazen gelsin de bitsin bu işkence diyorum.
Gerekovic
bence gelmesin. haci hoca isine inanmam ama yaptiran yaptiriyor. yengemin ailesinden biliyorum. bir de harbi hirli mi hirsiz ki oldugunu bilemezsin. suaratina istemiyorum demen daha mantikli
kirlibeyazkedi
afferim @oas hacı hoca bir aklıma gelmedi idi o da geldi :) tamam uyduracağım artık bir şeyler.
Barışçıl
sevgilisi erkek miymiş peki? o değil de omü de lezbiyen bireyler olacağı hiç aklıma gelmezdi. omü de gta haritası gibi. her yerinden gizli birşeyler çıkar oldu.
kirlibeyazkedi
o lezbiyen çıkan kız omü eğitim fakültesindendi burada da herkes eğitimden bahsediyor ben uzem sınavı dışında uğramadı idim. sebebi eğitim olabilir mi ?

ya bilmiyorum karışık konular bizden uzak olsunlar da.
kirlibeyazkedi
evet sevgilisi erkek.