Ailenizin Gayriresmi Doctoru
uzun zamandır içimi dökmedim.

şimdi size düşünün diye söylüyorum :) şaka be şaka :) eski sevgilimden bahsetmiştim.
neyse o gerizekalı problem değil sadece yaptığı problem.eski okulumdan bir kız ile konuşmaya başladık. neyse iyi hoş çok güzel hiper mükemmel. bu kız kime beni söylese benim hain olduğum onu aldatacağım cevabı almış. bu cevabın sebebi eski kız arkadaşımın yediği boku sanki ben yapmışım gibi elaleme anlatması. doğal olarak kafası karışmış. ne yapayım diye düşünüyorum. mücadeleye devam etsem kafasında hep soru işareti kalacak. pes etsem kendime kızacağım.
ne olur canını yediklerim mantıklı bişey söyleyin uyuyamıyorum ya :(

Yorumlar

zeyna
eğer uğraşmaya değeceğini düşünüyorsan ona duyduklarının doğru olmadığını kanıtlamaya çalış, ne bileyim eski sevgilinle konuştur gerçekleri anlatmasını sağla..
bu arada eski sevgilinin yaptığı da sinir bozucu bi şey bence önce o meseleyi hallet..
anonimanonim
elalemin ne dediği umrunda olmasın ve sen kendine güveniyorsan karşındaki kişinin sana güvenmesini sağlaya bilirsin zaman alacaktır elbet ama uğraşman lazım eğer çabalamazsan söylenenleri kabullenmiş olursun mutlu olma şansın eksilere düşer.
Ailenizin Gayriresmi Doctoru
mesajlarınız gözükmüyor :(
kirlibeyazkedi
uyuyamıyorsan kalk ders çalış malum komite is coming hatta come came come dan came olanı yani. sen hala kız diyorsun kardeşim. bu arada kıza da birbirimizi tanıyalım beni başkalarından değil benden tanı gene güven ortamın oluşmazsa kabul dersin. kız kıbrıstan galiba ?
fikrimuhim
hiç zaman almayacak @gayriresmi
biz kızlar gerçekten çok zeki varlıklarız.aklının alamayacağı kadar hemde.ama işte şu gönül işleri duygusallıklar filan zayıf noktamız. sana şu an efsane bir taktik veriyorum, hatta bu bütün karşı cinse;
biz kızlar güçlü varlıklarız ama yaradılış gereği mi desem böyle korunma ihtiyacı hissediyoruz.beni her halimle sevecek koruyup kollayacak vs. başta babalarımız biliyosunuz.zaten kızlardaki baba aşkı da burdan geliyo.net ol arkadaşım. bişeyleri ispatlamana gerek yok.hatta uğraşma bile. sadece en fazla yarım saatini alacak bir konuşma yap. çok net bir şekilde aslında böyle bişey olmadığını,isterse inanmayabileceğini söyle.ama gerçekten yapmadıysan.babamın oğlu değilsin sonuçta bilemiycem.sen onun karşısında dik bir duruş net bir tavır sergilersen anında eriyecektir.öyle sert ol da demiyorum. babacanlığı da bırakma elinden polat alemdar tavırlarını da. İşe yarayacak garanti ediyorum. eski sevgilini falan filan bu işe bulaştırma sakın.hadi bakalım o sende,yaparsın!! :d
Ailenizin Gayriresmi Doctoru
@Kirlibeyazkedi zaten uyuyamadım ders çalıştım. ayrıca bu kadar ifşa etme seni bulucam. dönem 2 türkçeden benim kktc den geldiğimi bilen yok ya da nadir. :)
@Anonimanonim kimse umrumda değil onun umrunda ama. @Zeyna ben o karaktersizin yaptıklarına alıştım. @fikrimühim yazdım bişeyler tam da dediğin gibi. sonunu da inanırsa mutlu olacağımızı inanmazsa da onu bir daha rahatsız etmeyeceğimi söyleyerek bağladım :)
Gerekovic
gayriresmi onay süreci var. yorum yazdıklarında bildirim gelir ama onaylandığında görürsün.. kiza gelince de kendini cok fazla ispat etmeye calismana o kadar gerek yok. seni kendisi tanimali. baskasinin sözüne bakmamali. bunu ona da söylemelisin