fikrimuhim
vize haftası geldi, ders çalışasın yok benim. hayır şöyle özlenecek bir eski sevgili aşk acısı filan olsa da depresyona girsem ders çalışmama bahanem olsa.notum filanda tam değil aslında bu da bahane edilebilir ama, türkiye'nin halinin nereye gideceğini düşündüm, mimari açıdan gelişmemiz gerektiğini de düşündüm, bu bölümü bitirsem ne olcam diye de üzüldüm ama bunlar hemen geçiyo.öyle acıklı dertli aşk şarkıları dinleyip tribe giriym diyorum, girecek gibi oluyorum sonra bakıyorum çekilecek bi acım yok.tabi elhadülillah da. anlatamadım şu an ama yani. neyse tamam ama genel olarak durum bu.

Yorumlar

poseydon
sığınacak, hüzünlenmek, dertlenecek bir acı arıyorsun. anladığım kadarıyla. ya da hüznünü, kaderinin sebebini sorguluyorsun. birşey bulamayınca da kendini boşlukta gibi ya da hiçbir yaşanmışlığın yokmuş gibi hissediyorsun. doğru anlamış mıyım.
zeyna
rahat mı battı , ne güzel işte. oysa benim düşünecek o kadar çok derdim var kii.. birini verebilirim sana :d
fikrimuhim
@Zeyna anlat birlikte ağlayalım güzellik :) her zaman ..
@poseydon derdim olmadığından değil elhamdülillahım olduğundan böyle :d ama tespitinin de hakkı var yani
zeyna
teşekkür ederim canım benim :) senin de dediğin gibi önemli olan derdin olup olmaması değil, benim ki şükürsüzlükten.. hem zaten dertlerimi anlatmayı hiç sevmem ben..