anonim
doktorlar kadar taş düşsün kafanıza, siz geceleri mışıl mışıl uyurken biz neredeyse her gece ders çalışıyoruz bu okulda olabilmek için,sınıf geçebilmek için. yılda 4 kez oturmuyoruz dersin başına sizler gibi. kimse lütfetmedi bize tıp fakültesini,hepsini tırnaklarımızla kazıya kazıya kendimiz yaptık,kendimiz yapıyoruz. ama saygı gören insanları çekememezlik durumu oluşuyor ve nefret körükleniyor. herkes kendiniz gibi olsun istiyorsunuz. bu kadar nefret körükleniyor ama sizin aldığınız basit ağrı kesicinin bile türlü mekanizmalarını,vücutta neyin nasıl olduğunu hayal edemeyeceğiniz detayıyla öğreniyoruz. ki bu devede kulak bile olmayan bir kısmı. burunları havada, çok egolu dediğiniz insanlar sizin hayatınızı kurtarmak,yaşam kalitenizi yükseltmek için varlar.ve inanın para için yapılacak bir meslek değil doktorluk. 6. sınıfların 36 saat nöbetleri oluyor size öyle diyeyim. ki bu sadece görünen kısmı. biz 1. sınıftan itibaren hastayla nasıl iletişim kurmamız gerektiği konusunda ders alıyoruz. sizden ekstra bir saygı duymanızı istemiyor doktorlar. sadece arama motorlarından kendinize teşhis koyup doktorluk taslamayın ve işimize karışması ki rahatça mesleğimizin gerektirdiklerini yapabilelim.

Yorumlar

gardesselam
kardeş maden işçilerini düşün. saygı görüyorlar mı? ama onlar olmasa neler değişir. İnşaat işçileri olmasa binalar olur mu? ellerini bile sıkmazsın ama di mi? ama yılda 2000 e yakın emekçi ölüyor yum gözünü. siyasete çekmeden, bu memlekette 2013 haziranında olan olaylara katıldı diye dayak yiyip ölen, hastanede onu kabul etmeye doktorlar da var daha niceleri de.. ne meslekler var? her gün ölümle burun buruna kalınan. ama sen okudun. bilmem kaç saat nöbet tuttun değil mi? pardon yaaa. ha doktor dayak yemiş, tabii ki meşru değil. şiddet yanlısı olmamakla beraber insan canının her şeyden üstün olduğunu düşünen biri olarak yine de kınıyorum olayı.
zorakimuhendis
ne simdi arkadaşım bu yazı kendini överken bizi neden yeriyorsun sanki hic tıp okuyan görmedik bir de demezler mi "boz sizin gobo 4 koz otormoyoz dersin bosono" kör değil seçmeseydin seni biri mi zorladı da gittin tip a hem benim dersin başına 4 kez oturduğumu nereden biliyorsun.saygıdan bahsetmişsin de başkalarına saygı duymayan insan benden saygı beklemesin, egonu da al bas git!(sana denilecek çok şey var ama müsait değilim)
5n1k
meslek işi yetenek ister kendine bakıp başka insanların meslekde yaşadığı zorlukları bilemezsin sen tıp ın zorluklarını anlatmışsın çünkü bilgin o alanda diğer mesleklerin çalışma alanınada bir bak sonra anlat dertini doktorlara veya en geniş anlamıyla tıpçılara özgü birşey değil bunlar sadece
khaldrago
arkadaslarinda dedigi gibi egon tavan canısı kazandiysan kazandin calisiyosan calisiyosun madem yok bu kadar şu kadar calisiyorum diyosun gitmeseydin tibba sen gittinde o bölümden sadece sen mi doktor ciktin yada cikican yoo gayet başkalarida doktor oluyor sen gitsende gitmesende cıkıyor yani bence kendini bi gozden gecir ;)
poseydon
bu aralar sitedeki yorumlarımın çoğunda karakterden bahsediyorum. bahsetmeye de devam edecek gibi gözüküyorum. ya genelleme yapmadan insanları bireysel olarak eleştirmek, herkesi kendi yaptığı hatayla yargılamak bu kadar mı zor. şimdi sen bu davranışlarınla o adamdan çok mı farklı oluyorsun. şuan aranızdaki tek fark o bir doktor öldürmüş(allah rahmet eylesin). sen daha öldürmemişsiin.
Ailenizin Gayriresmi Doctoru
dolgun maaş. gülüyorum hem de arka organımla. ulan bir mühendis alıyor 3000 tl maaş. ben alıyorum 5000 tl. alın bir tarafınıza koyun maaşımı. canıma zarar vermeyin yeter. tek duam benim elime tedavi için gelmeniz. suratınıza sizden kazanacağım 0.9 tl yi almayıp yüzünüze 1 tl yi fırlatıp git başka doktora diyeceğim!
Ailenizin Gayriresmi Doctoru
ayrıca mesaj sahibi. ulan nedir bu ego. 6 seneyi biz de okuyoruz. sen mütevazi olacaksın. sen başa kakmayacaksın! sen doktor olacaksın. kim ne derse desin sakin kalmak zorundasın