anonim
dün herkes yanlış anladı beni. ben sevgilimden ayrılıyım ya da onu sevgilisinden ayırıyım birlikte olalım gayesinde değilim ki. bilmiyorum belki o benim gibi hissetmiyo bende öyle hissetmemek için bakmamaya çalışıyorum kimseye saygısızlık yapmam ben. yani ortada bi eylem yok yalnızca engel olunamayan bi his o da içimde. yoksa bende sizinle aynı görüşteyim doğru olduğunu savunmuyorum.

Yorumlar

damdakikemanci
o hissin oluşması bile doğru değil...
damdakikemanci
odin dostum katılıyorum sana. eğer bu his oluşuyorsa sevginden şüphe etmelisin anonim. senin sevdiğini sanan zavallı çocuğa yazık. ..
kimimben
ya sen ne bakıyorsun etrafa? herkes çok bilmiş herkes ilişki uzmanı. herkes sütten çıkmış ak kaşık. İçinden ne geliyorsa yap gitsin. çoğu kişinin etik değil diye eleştirdiği şeylere karşılık neler yaptığını biliyoruz hepimiz. yani inanıyorsan yap gitsin kalanına bakma bile.
Gerekovic
yahu yaradan.. olayini biliyorum. okudum yazmayayim dedim. ama gelmissin aciklamissin. boir sey olmasini mi beklemiyorsun? beklemesen niye bakasin adama ? yanindakine biraz da olsa saygin yok mu? yanindakine duydugun sey sevgi degil demekki ki sen kalkmis etrafi kesiyorsun. yanindaki de saf senin onu sevdigini düşünüyor. yazik yaninda seni sevene. az biraz insanligin olsun.
lanarnanta
anonim yaziklar olsun seref yoksunu seni.kimimben basina gelmedi ya ver gazi.iki süslü kelimeyle cagdas olucam havasina midir bilmem edebiyat icerikli felsefik cumlelerle karakterinizden uzak kendinizin asla yapamayacagi yanindan gecemeyecegi seyler yapmak icerikli davranislar onerip entel dantel abuk subuk karakterlerle izlenim veriyorsunuz.iki yüzlü sefillik yapmayın dedirtmeyin.serefsizlik yapmayin.iliskiyi basite indirgemis zaten bu ahlaksiz.istediginle bakis istediginle sevis.kisiligin zaten seni yok etmis aslanim.ihtiyac olarak gorulen iliskilerin hazin icerigi.bu olayda anlatana yasayana hk veren herkese icten kufurlerimi sunuyorum.haysiyetsizler ustune alınabilir.
blue
ne kadar boş kovalıyorsunuz arkadaşım ya bazen sırf sizin gibi insanlar yüzünden ilişkim olmadığına seviniyorum yazık sizin gibi akıl fukaralarına yanındakini önemsemez hayata at gözlüğüyle kendi penceresinden bakar ayrıca o durum da yanlış anlaşılmayacak cinsten değil %100000 tepki görmeye meyilli bir olay yanlış anlama falan değil yani..
mikasa
yaşamayan bilmez aldatılmayı. fiziksel temasa gerek yok kalben aldatmışsın bile hala neyin savunması bu? İnsanı çıldırtır böyleleri. aynısı kendi başına gelse eminim ateş püskürür, lanetler okur, ağlar yıkar ortalığı. ama kendi düşünürken çok 'engel olunamayan bir his.' İçinden geldiğin gibi yaşamak başkalarına 'zarar' vermek değildir buna da bir dipnot düşelim. ne diyeyim bir kalbiniz olduğunu hatırlayınız...
foreveralone
İşte bunlar hep kavak yelleri izleyen nesil. kızlar takas edin birbirinizi sevişin gençler :d
kirlibeyazkedi
@Lanarnanta sahalarda... kanka helal olsun iyi yazdın. döner dönmez de saldırılara devam ama bu sefer haklısın. ya ayrılın sonra ne halt yiyorsanız yiyin masum insanları beklenti içine sokmaktan vazgeçin. bir de ben de biliyorum kötü bir şey demişsin bile bile yapman daha kötü değil mi?
poseydon
bizimle ayni görüşte olduğunu yazdığın için ben yazini beğendim. ancak öyle bir hissin varlığını inkar edemiyorsan veya varliginin farkindaysan kimsenin duygulariyla oynamamalisin
database
evet okuduğum kadarıyla olaylar olaylar olmuş yine söylemek istediğim birşey var bu konuyla ilgili biz erkekleri çok kolay lokma görmekten vazgeçmediğinizden kaybeden siz olucaksınız bunun farkına varmadığın için böyle bir olay gelmiş başına anonim ; erkek arkadaşın dışarıya güzel gözükme çabanı başkalarının bakışlarına verdiğin karşılıkları vb. hareketlerinin hepsini görüyordur o senin değerini düşüren sana güven yerine sadece cinsel obje olarak bakmasına sebep olan harketlerdir. başka bir çocuk falan çoğu zaman hikayedir bir erkeğin soğuması için çok basit sebepler yetiyordur ve ayrılmayı size bırakmayı daha adil bulduğumuzdan o raddeye kadar sizi kullanmaya başlarız bunu farketmen gerek ; yaptığın hareket hiç bir erkeğe yapılmaz ama bunu yaptığını farkeden zeki bir erkek seni basit iki cümleyle hayatına küfür etmek ve defetmek yerine hayatında seni mutlu eden ne varsa sırayla zehir eder sonra seni senden alır bırakır gider
anonim
ne okuyorsun ki sen anonim
anonim
lütfen artık kimse bu konuda yorum yapmasın arkadaşlar. hoş yorum yapmanızda görmüycem buraya tekrar girmiycem. çok pişmanım burada bu şekilde bi paylaşımda bulunduğum için herkes yorumunu kendine saklasın hakaretlerinizi de size iade ediyorum hoşçakalın.