anonim
boş yer varken, iki kızın arasına oturmak ne onu bir anlatsana sen?! hiçbir kız gidip 2 erkeğin ortasına oturmaz. ben erkek halimle rahatsız oldum. şu kızların yanında düzgün oturun!

Yorumlar

foreveralone
oturup kızları rahatsız etmediyse ortada hiçbir sorun yok.
anonim
kızlar rahatsız değilse sana ne oluyo kardeş
anonim
anonim_bayan sen rahatsız olmayanlardansan sorun sen de :) 3lü koltukta nasıl rahatsız edilmez anlatsana sen bana bir onu r11de koltuklarin durumu malum tramvaydan bahsedecek kadar yobaz degilim. kizlarin oturmasi ile erkeklerin oturmasi bir mi? hadi simdi rahatsizliktan vurmayin uzayin
tabuttarovasata
şiiittt kardeşler mesele yine tek taraflı bakıyorsunuz :/
anonim
haklısın anonim_bay fazlasıyla hem de.anonim_bayan seni 2 erkegin ortasinda otururken gormek isteriz rahatsizligi gorursun canisi
anonim
herkes istedigi yere oturabilir.kizlar rahatsiz olduysa kalkarlar. bu kadar basit. kalkmiyorlarsa kizlarda da problem var demektir .
anonim
anonim_bayan sen fazla rahatsın heralde ;) dikkat et o kadar rahat olma
blue
prim yapmaya çalışma bro sen rahatsız olduysan söyleseydin adama ne iş bilader, adam edepli davrandıysa, kızlar da rahatsız olmadıysa ortada bir sorun göremiyorum.
anonim
adam boş yer varken demiş onu anlayabildiniz mi acaba? boş yer varken bunu yapmasını normal karşılayamıyorum malesef, kızlarda karşılamaz sormaya gerek yok anonim_bayan sen karşılayabiliyorsan o senin rahatliğin.
anonim
ben prim yapmiyorum burdan yapilmaz zaten sen cok yapmaya calistin heralde ordan biliyor olmasin. su var ama sen bos yapiyorsun. bana bro deme hakkini vermedim sana bu arada.
anonim
sondaki yorumu yapan anonim bayan tebrik ediyorum kardesim anlayabilen cikti
anonim
hangi kız sen kalkar misin ben rahatsiz oldum diyebilir? ya da ben rahatsiz oldum bi sn cekil kalkacagim? rahatsiz olan kiz bir sey yapamaz! cama yapisir koltugun en ucuna kayar. ya da erken durakta iner ruhun duymaz! basit basit, kiz rahatsiz olsa soylerdi vs diyip kizlari daha iyi tanidiginizi zannetmeyin. İnsan gibi oturmayi ogrenin.
blue
tamam anonim halk kahramanim benim artik kızların yaninda oturmama dikkat edeceğim sagolasin :)
anonim
sen bu zamana kadar öğrenemediysen bu saatten sonra da dikkat etme mavicik
anonim
blue yorumunu kendin mi beğendin ititaf et 😂
Gerekovic
blue'nun yorumunu ben beğendim. bir sorun mu var anonim?
blue
hayır beğenen arkadaş yoruma yazabilir :d
Gerekovic
ve bu arada ben derim. hangi kizin diyecegini soran anonimbayan. demeyen kendine yedirebiliyorsa demez. niye bayanlar susmak zorunda olsun ? diyemeyen bile belli eder. nesiniz siz? ot mu? niye belli etmiyorsunuz veya sesinizi çıkarmıyorsunuz? dokunulmasini sevmeyen bitki bile kendine dokunan olunca ölüyor.
blue
oas noktayı koydu üstüne yazılacaklar gereksiz olacaktır kanımca :)
Gerekovic
bro yazdim bile. ama gidip öbürünü gördün diyesim var 😂 neyse neyse ben begendim. sıkıntı neymis? bir "bayan" bakiniz hakli bulup yorumunu begenen 😂
anonim
sen yürek yemişsin heralde afiyet olsun ahahsh onuarkasisobe 😂😂😂
anonim
ben r11'den bahsediyorum hayat hikayeni yazdigindan r11 kullanmadigini biliyorum malesef. onun disinda senin hangi tasit icin dediginin onemi yok. okul cevresinde o dedigini herkes yapamaz o yuzden fazla laf yetistirmeye calismanin kendini anlatmanin manasi yok @oas
Gerekovic
anonimbay ben acaba sen benim hangi tür tasitlara bindigimi biliyor musun? ben burada da memleketimde de igne atsan yere dusmeyecek olan tasıtlara bindim. ve sesimi de tepkimi de gösterdim. hayat hikayemle ya da sizin su meshur r11nizle alakasi yok. dediginiz olay tum toplu tasimalar icin gecerli. öğrencilik hayatim okul ortamimdan olmayan ya da tanimadigim insanlarla bindigim bir toplu tasima araciyla gecmedi. bence anonim her bayan yapmali. sen erkeklere diyecegine, kalkip bayanlara seslerini cikarmalarini ya da tepkilerini ortaya koymalari gerektigini söylemelisin. boyle devam ettikce her haksizlikta susacak onlar. insan kendi kendinin hakkini korumasini bilmeli. simdi susan baska konularda da susar. okul cevresinden birinin olmasi neyi degistirir? rahatsizlik rahatsizliktir. eger rahatsiz oluyorsan o sesin cikacak. bir baskasinin seni korumasini beklemek acizliktir.
Gerekovic
seni korumasini derken hakkindan bahsediyorum.
Gerekovic
tesekkurler blue. ayrica anonimbayan bunun yurek yemekle de alakasi yok.