anonim
eğitim fakültesindeyim arkadaşlar lakin mühendislikteki kızları merak ediyorum nasıl kendilerini beğenmişler falan mı? bir kaç kere denk geldim kimse kimseye bakmıyor gibi 😂

Yorumlar

hipokratinyegeni
hocam kendini beğenmişliğin bölümle alakası yok bence ama şöyle düşününce mühendislikte bağyan sayısı az olunca bağyan başına düşen erkek sayısının fazla olmasından mütevellit kendilerini beğenmiş olabiliteleri yüksek geldi bana :d
anonim
ozellikle bazi muhendislik bolumlerinde cok guzel kizlar var bro :d
database
gıda ve haritada efso kızlar var egodan oluşanlar daha çok kezban tiplileri her çeşiti var
anonim
hangi mühendislik bölümleri onlar söyleyin bir ara uğrayayım 😂
anonim
@hipokrat hakli olabilirsin bro :d @date anladım kardeş olursa efso olsun 😂
anonim
ben muhendislikteyim. ustelik gıdacıyım kızların bol olduğu bi bölüm ve hem gece hem gündüz eğitimi alıyorum. 8 farklı sınıfa girdiğim halde ele tutulcak kadar az güzel kız var. hem cinslerim diye demiyorum bişeye benzemiyolar valla arkadaşlar. kendimde dahil. hiç meraklanmayın. güzel kız arıyosanız gideceğiniz tek durak eğitim. nasılsa okumak için okuyolar oltaya gelmeleri kolay olur benden söylemesi ;))
anonim
fen edebiyat diyecektimmmmm pardon baylar 😅
kirlibeyazkedi
genelde okullarda güzel kızlar iibf fakültelerinde olur omüde ise mühendislikte. o kadar diyeyim net yani.
kirlibeyazkedi
bu yorumumu da red bull için kız seçmeye gelen ekiple konuştu idim ona dayanarak yaptım.
anonim
okumak için mi okuyolar? kişi kendinden bilir işi. öncelikle kendini sorgula bence bu konuda.
zeyna
'oltaya gelmeleri kolay olur' cümlesini hangi hakla kuruyorsun sen? umarım seni oltaya kolayca getiren birileri çıkmaz karşına, edepsiz.
anonim
evliyim canm ben. çoktan takıldım oltama. edepsizlik yapmadım ağzını topla. klişeleşmiş bi söz sadece. olağan bi duruma karşılık söylenmiş.
zeyna
klişe olup olmadığı ya da hangi duruma karşı söylendiği seni haklı çıkarmaz, saçma genellemeler yapmakta sana düşmez.
anonim
zoruna mı gitti hayırdır uzattın bu kdar. bana ne düşüp ne dusmeyecegini belirleyecek kişi sen deilsin. bu benim fikrim saygi duymuyosan ilgide duyma. uzak dur !
zeyna
sen insanların özel yaşamına saygı duymuyorken fikrine saygı duymamı mı bekliyorsun, komiksin cidden. zoruma giden söylediğin söz değil senin gibilerle aynı ortamı paylaşıyor olmak. bunu rahatsız olmak değil de ilgi duymak olarak algılıyorsan ciddi sıkıntı var yalnız..