berelideli
samsun zaman ilerledikçe değişmeye başladı. tamam yeni mekanlar falan iyi güzel de, içindekiler bozdu usta. ben geldiğimde bu kadar feci değildi bu şehir ve her gece birilerine asılan "erkekleri"görüyorum.
İnsan diyor ki kendi kendine. hiç nazım hikmet okumamış gibi düşüncesiz ve kadının öneminden bihaberler. acıyorum artık

Yorumlar

poseydon
sadece nazım değil herhangi bir şairin herhangi bir şiirini okusalar boyle olur muydular
berelideli
olmazlardı tabi ki. ben nazım hayranı bir adam olduğum için nazım demiştim.
tabuttarovasata
@ poseydon 'a katılıyorum ve sanki nazım bu mesaja sanki zorla ilintilenmiş gibi .
tabuttarovasata
berelideli sakıncası yoksa yaşını öğrenebilir miyim , bir şey önerecektim naçizane?
berelideli
21 ve nazım ilintilenmiş değil aslında. ben günlük hayatta bile çokça kullanırım. sözlerini çok severim çünkü ve öneriyi alabilir miyim acaba ?
tabuttarovasata
tereddütlüyüm lakin öneriyi alabilir miyim dediğine göre potansiyel var . biraz ağır kitaptır , sıkılabilirsin , ara vererek de okuyabilirsin ; '' nazım memleket mi ? '' / mehmet gül . madem hayranısın ,onunla ilgili yazılan çizilen söylenen ve çekilen( film ) her şeyi görmelisin değil mi ? İşte sana fırsat , bu kitabı duyduğunu sanmıyorum lakin okumanı ümid ediyorum . :)
berelideli
potansiyel var mı yok mu o konuda yorum yapamam ama bu öneriyi seve seve kabul ederim işte. çünkü aynı kişi h
berelideli
çünkü aynı kişi hakkında olsa da farklı farklı gözlerden görmek o kişiyi. daha iyi anlamayı sağlar genellikle. o yüzden en kısa sürede o kitabı bulup okuyacağım
saymyname
nerede oluyo bu işler ? biz niye görmüyoruz.. mekanda birilerine asılmak falan.. zor işler bunlar.
berelideli
mekanda değil zaten sahilde oluyor bunlar. mekanda birine laf atmak veya asılmak falan yapabilecekleri şeyler değil zaten.
anonim
adam erkeklere asılıyorsa bu adam gaydir kardeşim ve sen şimdi bu adam nazım hikmet okusa gay olmaz kadının önemini anlardımı diyosun eğer böyle diyorsan deme deme lütfen
berelideli
erkeklere asıldığını söylemedim ki. kızlara asılmalarına denk geldim. nazım'ı çok sevdiğim için nazım dedim ben usta. sadece nazım değil elbette. bunun gay olmakla alakası yok ama. okuyan ve kadının değerini bilen kişiler böyle bir şey yapmazlar. demek istediğim oydu.
anonim
kusura bakma yanlış okumuşum la ben haklısın o zaman panpa devam