anonim
arkadaslar bisi sorucam ama goygoy ve makara yapmassanız sevinirim.26 yasinda üniversiteye baslanirmi ? liseyi aciktan bitirmis biri olarak soruyorum.düsündügüm sey önlisans sağlık yüksekokulunda labratuar veya radyoloji teknikerligi gibi bölümler bakis acilariniz önemlidir benim icin takipteyim

Yorumlar

sarisincocuk
okumanın yaşı yok bay anonim.daha önemlisi sen bunu göstermiş olursun.en azından kafası oturmuş biri eklenecek.bizim sınıfta 40 yaşında bayan var.çok güzel bir şey :)
Gerekovic
bizim sinifimizda 30 yasinda bir abi var. ust sinifimizda 60 küsur yasinda bir amca var. imm bir de bizde yine bir amca var. 40inda vardir. bilmem anlatabildim mi?..
anonim
@sarisincocuk tesekkur ederim.fakat 4 yıllık bölümlerden mezun olma sürem 30 lu yaslara denk geldigi icin en azından önlisans okumak istiyorum.ancak önlisans bölümlerinde okuyan cogu arkadasim 19 lu 20 li yaslarda olacagi icin arkadaslik bagi kuramamaktanda korkmuyor degilim.
bu_hesap_silinmistir
sorun olmaz merak etme sen sıkıntı yaşamazsın yaşını dert etme
anonim
amca ögretmen olarak mı başlican
anonim
zuhahaha kötüyüm ben kötüyüm kötuyüm kotüyum herkesi hasta ederim zuhaha 😈
tweety
olabilir tabi ki neden olmasın
anonim
hacı amca bizim bolümde bir amca var (senden aşagi olmasin) İktisat tarihi hocamizla tartişiyolar. biri atatürkle kurtuluş savaşinı anlatiyor diyeri ismet inönuyle tartişmasıni. bizde oturup tarihi 1. kaynaktan dinliyoz haha :) yani kisacasi okumanin yaşi yok da bir ayakda çukurda yani iyi düşün
anonim
sırf sana destek vermek için yazıyorum bende o bölümlerden birinde okuyorum ve sınıfımda senin yaşlarında bi sürü insan var senden daha büyükler var çoğuylada anlaşıyorum endişelenmeni gerektirecek bi durum yok yani
anonim
bu arada kardeşim yanliş anlamanı istemem :) goygoy olarak yazdim amcayla başlayan cümleleri. gayet normal 26 yaş başla tabiki. egitim hayatin benim yüzümden bitsin istemem( amca bu yaşa kadar insanların düsünceleriyle hareket edilmeyeceğini ögrenmeriysen daha çok ögrenecegin şey var. bırak okulu işine bak ) imzamı da atıyim rusça olsun. hyp 😈😊
anonim
arkadaşımın babası 45- 50 yaşlarında daha yeni mezun oldu üniversiteden. 26 diyosun, daha çok gençsin be abicim
hypamarusca
anonim_bayana katiliyorum. çok gençsin be abi!. kız sana abi dedi yala. neyse çok trolledim ben gidiyorum. hocam şaka bir yana gerçekten yaş geç değil. kendini geliştirmiş liderlerin universite mezuniyet yaşlarına bakarsan ortalama 28 çıkıcaktir. kendine inanıyosan başlamanı tavsiye ediyorum.
fikrimuhim
çok sevdiğim bi arkadaşım 26 yaşında nişanlı çok cici bi kız ve şuan 2. senesinde, sınıfımızda da var öyle biri, teyzem var 33 yaşında bu yıl mezun oldu filan, bende bölümümü bitirdikten sonra bi bölüm bitirmeyi düşünüyorum.. hayata ne zaman başladığının bi önemi yok, bi yerinden yakala yeter :) umarım her şey güzel olur :)
anonim
tabiki de başlanır. gayet normal bir yaş, yyaşını soylemezsen kim nereden bilecek? onu da ggeçtim bilseler bile kesinlikle kimsenin bisey söyleme hakkının olmadığının farkında ol. muhtemelen hayallerin içinyola cikmissin, bana kalirsa ddönme... bu arada hocalarınla da iyi anlasirsan sınıfta farklı bir havan olur benden söylemesi. kolay gelsin..