anonim
5 yıl önce bi sevgilim oldu. sevgilimi babam öğrenmis ve gidip onunla konuşmuş. benden ayrıldı nedenini de söylemedi. tam 5 yıl oldu. 5 yıldır hayatıma kimse girmedi şimdi gelmiş bana mesaj atıyor hemde her şeyi dürüstçe anlatarak. her seyi butun yanlislari hatalar konuşalım halledelim yeni bi hayata başlayalım diyor .buraya kadar sıkıntı yoktu. sonra anlattı ki ailevi sebeplerden dolayi psikolojisi çok bozulmuş. alkolluyken arkadaşlarının da gaz vermesiyle başka biriyle beraber olmus hiçbir şey hatirlamadigini çok pişman olduğunu söylüyor. bana senin bana olan güvenin sarsilmasin ileride öğrenip de sorun olmasın diye anlattığını söylüyor. aklım çok karışık konuşmasam diyorum çok ama çok seviyorum konuşsam içim kabul etmiyor. fikirlerinizi bekliyorum

Yorumlar

bulasikonlugu
bence bu yaşadığı tensel birleşmeyi gözardı etmelisin tamam evet hakkını veriyorum sen beş yıldır onu beklemişsin sadık kalmışsın ama o bir erkek doğası gereği ihtiyaçları var ki bi de alkollüyken bunu yapmış olması suçunu hafifletir hale getirir .
sonuçta beş yıldır birbirinizin hayatında değildiniz belki hiç birleşme umudu olmayınca daha da fazla şeyler yapabilirdi.
bence seviyorsan sevginin peşinden git , insan istedikten sonra içinin kaldıramayacağı şey yoktur .
benim nacizane fikrim bu yönde 😇✌
elmadakiyalnizkurt
yarın yüzüne vurmayacaksan bunları, yarın eğer bunlar aklına gelmeyecekse, yarın bunlar önüne gelmeyecekse, yarın beraber bir yastığa baş koyduğunuzda bunlar aklını kurcalamayacaksa ve bunlara rağmen hala seviyorum diyebiliyorsan, bir düşün derim.
gozlerlensmi
yani sana karşı bu şekilde dürüst olması çok güzel bi şey. barışacaksan eğer ileride yaptığı hatayı yüzüne vurma sürekli bununla ilgili sorun çıkarma. eğer böyle yapacaksan kendine güvenin yoksa barışma yani yazık edersin
gozlerlensmi
bulasıkonlugu allah aşkına erkektir onunda ihtiyaçları var ne saçma bi cümle. kadınlarında ihtiyaçları var ona bakarsan. bu yüzden ortada evlilik diye bi şey var değil mi? oldu o zaman herkes ihtiyacımız var diye birlikte olsunlar. bu bence sadece ihtiyaç olarak görülmemi özel bi şey bu. hoş zaten bahsedilen kişi de bi ihtiyaç için değil sarhoş olduğu için yapmış bunu. sen ilerde erkeksin ihtiyaçların vardır oğlum diyerek bi çocuk yetiştirme tamam mı? o zaman beyinleri kafalarında değil başka yerlerinde oluyo çünkü
Gerekovic
bak eğer bunu kaldırabileceksen, sevginin peşinden git. senin olmadığın bir zamanda olmuş olan bir şey bu. olabilir. İnsanlık halidir. seni hala sevdiği de belli. sana gelip dürüst olmuş. bunu sana anlatmayıp, hayatına tekrar girip devam edebilirdi. İstese senin ruhun bile duymazdı. İhtiyacı yüzünden ya da keyfi olarak yaptığı bir şeydir. ben buna bakmam. sen kaldırabilecek misin? bak ikiniz de birbirinizin hayatınızda değildiniz. seçenekleriniz mevcuttu. o sarhoş olup böyle bir şey yapmayı, sen de 5 yıl boyunca onu düşünmeyi seçmişsin. "ben onu düşündüm, o ise bun yaptı." diye bir düşünceye girersen, yapamazsın. İleride bu yaptığını yüzüne vurmayıp, durumu sineye çekip, geride olana değil de geleceğinize bakabileceksen kabul et çocuğu. yoksa olmaz. pişman olmuş. daha fazla sorun olur aranızda. ve iki taraf da üzülür bu konu açıldıkça. sen bunu kaldırabilecek misin? sen bunu duymana rağmen sevginde bir değişme oldu mu?
anonim
sevgim hala ilk günkü gibi ama yediremiyorum işte benden uzak ol diyorum bana bunu yapma seni bidaha kaybedemem diyor ona da kiyamiyorum kendime de
Gerekovic
yediremeyeceksen ikinizi de üzmenin ne anlamı var? zaman geçtikçe daha beter olacaksınız. sen yediremediğin için sürekli aklına gelecek. tabi sevgin bunun önüne geçmeyi de başarabilir..
anonim
allah aşkına 5 yıl geçmiş 5 yıl bu adam ne yapsın sonuçta oda bir insan ablam oda birşeyler hissediyo ihtiyaç duyuyo 5 yıl kimse olmadanmı yaşaması lazımdı
bulasikonlugu
yav allah'ın neler saçmalıyor bu gozlerlensmi tabiki ihtiyacı var booş konuşma yani , beş yıl boyunca aralıkta kalmış bir ilişki bu , oraya özellikle tensel yazdım , bi bunu anlamaya çalışsan keşke .
sen kalbini dinle anonim yarın öbür gün bu ilişkiye başladığın da ya bittiğin de kimse senin kadar ne sevinebilir ne üzülebilir .
anonim
hala hiçbir şey hatırlamıyorum yalanını yiyen kaldı mı:)
heracles
oyle bir dunya yok. sen yillarca evlenecegin kisiyi bekliyeceksin o gidip baska birileriyle olacak sonra barisalim dicek. yapan bir daha yapar.
sahsen ben kendimi gelecekteki karima sakliyorum.namus sadece kadinlara verilmedi hz.yusuf neyini korumaya calisiyordu. allah zina yapana zina yapmis es verecek sen merak etme bu is olmiyacak. zina yapacak kadar haysiyetsiz birinin sana faydasi dokunmaz zaten
heracles
gozlerlensmi helal be helal. erkek kendini esine saklamali ayni sekilde kizda. bir erkegin ihtiyaci yoktur.allah size yapmayin dedigi seyi yapacak kadar ne biliyorsunuz ihtiyacmis zevkmis hadi ordan sizin yaptiginiz gelecekteki esinize hainliktir. adam veya kiz seni bekliyecek 26 27 yil sen gidip o kadar masum birinin utanmadan yuzune bakacaksin. hadi canim hadiiii. biraz insan olun zevkler ugruna baskalarinin gunahina girmeyin. adam olan erkek namusunu korur zevk mevk diye bisey yok.