anonim
arkadaşlar size danışmak istediğim bir konu var. beş yıllık bir birlikteliğim var şu an ayrı şehirlerde okuyoruz. beni sevdiğinden eminim, hiç şüphe duymuyorum. erkek arkadaşım şu sıralar çok zor zamanlar geçiriyor. maddiyat en önemli sorunu. durmadan onu bunalttığımı, kendimden soğuttuğumu, yazmamam gerektiğini söylüyor bir süreliğine ve hatta küfür ediyor. sonrasında pişman oluyor fakat ben kan revanım. onu çok seviyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kaldıramıyorum

Yorumlar

Gerekovic
bir müddet istediğini yerine getirip yalnız bırakmayı denesen? her insan bazen yalnız kalmak ister..
hafifpsikopatt
seni zor zamannda yaninda istemiyorsa sevmiyordur. bende ayni tepkiyle karsilastim seni kendinden uzak tutup senin ayrilmani bekleyebilir . boyle durumlarda genellikle ayrilik oluyo moralini bozmk istemem ama oyle yani. İnsan sevdiginden niye uzak dursun ki .
anonim
ama bu son zamanlarda çok sıklaşmaya başladı
hafifpsikopatt
sen onu cok sevdigin icin belkide onun sevmedigini goremiyorsun. yasadigi sikintilardan dolayi boyle diyosun. aynisini bnde dedim gecer bu gunlerde iyi olur dedim. yaninda olmaya calistikca istemedi tersledi. sonra da hic beklemedigin bi anda olmuyo yurumuyo vs. sozlerle sen yari yolda kaliyosun. İliskinizi bilemem ama kim olursa olsun sevdigini zor zamaninda yaninda ister eger gercekten seviyosa.
Gerekovic
İnsan sevdiğinden uzak durmak isteyebilir. bunun hatalı olduğunu fark ediyor sonradan. sevip sevmemek değil bu. nasıl anlatsam.. benim sevgilim de bir zaman oldu gelip biraz yalnız bırakmamı istedi. ki ben de kabul ettim. ama ondan açıklama da istedim. çünkü kafama yatmadan kabul edemem. o da bunun saçma olduğunu kabul etti. çünkü zor zamanında neden ayrı olmak istesin ki? seninki de anlıyor anladığım kadarıyla. sıklaşmaya başlaması normal. çünkü maddi sıkıntıların üstüne sizin aranızda bir mesafe olması sorunu da ekleniyor. siz ne zamandır uzaksınız? yani bu uzaklık bu yıl ilk oluyor sanırım. senin yanında oluşuna alışkın. şimdi ise aranızda mesafeler var. hemen seni artık sevmediğine karar verme. uzak mesafeli ilişkiler zordur. yakın arkadaşımdan biliyorum. ama sen onun sevgisine inanıp, güveniyorsan dayanmalısın. ayrıca içinde tutma. ara konuş. böyle böyle düşünüyorum sen şöyle şöyle davrandıkça de. yoksa için içini kemirecek ve belki de çok yanlış sonuçlara varacaksın..
rosso
bir daha küfür ettiğinde "bende senin" ile cümlene başlayarak yanıt ver defet gitsin
anonim
ben arayı konuştuğum zaman yine bana patlıyor sorun çıkarıyosun diyor
anonim
İlk kez ayrı düştük
Gerekovic
anonimbayan özür dilerim.. üzgünüm.. ama sanirim iyice bunalmis her seyden.. bilmiyorum :/
mecnun55
anonım_bayan bak sunun altını cızeyım ben bır ılıskıde ugrasan ıkı taraf olmalıdır.zamanı sana gelmısse ona zaman ayırıp eger onun yanına gıdebılıyorsan gıt ve onunla yuz yuze ve gayet onunla sorunun ustunden bırlıte gelebılecegınızı anltman ve hısstırmen lazım .hanı klasık bır soz vardır .her basarılı erkegın arkasında bır kadın vardır .sende sevdıgının arkasında durarak bunu ona gostereceksın ve su dusunceyı sakına aklına bıle getırme .ben ugrastıgım kadar ugrastım ıılıskıde o da ugrasmalı dıye bır dusunce gelmesın .seven ınsan sevdıgı ıcın herseyı yapar .tabı bellı konular ıcerısınde .kendınden ve karakterınden ödün vermeden . sımdı gıt yanına guzelce konusup hallledın derdınızıı .karsında sevmekten agır darbe almıs bunu cok guzel tecrube etmıs bırı oturuyo bana ınanabılırsın.