blue
bu tarz seyleri yazmayı sevmem fakat sanırım bu aksam yaşamdaki canlı müzik de aşık oldum nasıl bulacagim ben seni çok kalabalık olmasa gelip konusurdum galiba sana baktığımda bana bakıyor halde yakaladim seniii, bizdeki de bi umut iste :d kısmet diyip geçelim :)

Yorumlar

Gerekovic
yanlis anlama da sen de yazdiysan.... hayirlisi:)
anonim
biraz tarif etsenee
blue
benim duygularim yokmu oas :dd
Maviş 🐣
@oas :d yemin ederim aynı şeyi düşünmüşüz :d
blue
o olduguna emin olmak isterim kendimi ifşa etmek için hem baksana oas ablamız bizi hor gördü fazla vurmayın tamamm :))
Maviş 🐣
yok @blue ne hor görmesi bizde aradık vakti zamanında buralarda ama sen eski dostlardan birisin müdavimler genelde birini bulmak için kullanmıyor ya ondan benmki 😊
Gerekovic
blue ne hor görmesi? :d abi eskilerden kalmisti böyle paylasim yapmayan sadece. ama bizden de paylasan oldu işte. sasirdim.ugrasayim senle dedim:d mavisim aklin yolu bir :d a bu arada blue kızı tarif etsen olabilir. yani kendini sonra edersin :d
blue
hey siz neden bu kadar sasirdiniz yahu alti üstü basit bir itiraf keşke hic yazmasaydim bu kadar garip karsilayacaginizi tahmin etmezdim hanımlar beni yanlış hatirlamayin bu postu hic yazmadım sayın bari ben eski blue degismedim :))
anonim
bence tarif etmelisin ki o kişi üstüne alınsın oda gelsin seni bulsun
blue
bıraksana ya daha yazarsam tovbee bende diyordum eskiden ben hic böyle post atmam diye ama durum ortada yaptık bi ahmaklık nedense banada simdi saçma gelmeye başladı anonim platformda neyin çabasını gosteriyorsam hic atmamış sayın beni bas aslında yoğum yoğum :d
Gerekovic
gec kaldin blue. cok gec kaldin. bu gözler bu mesaji okudu ama hala özümseyemedi 😢😂 saka bir yana da ben daha hic birini burada aramadim yazarak:d nasil sasirmayalim? o eski haliiinden eser yok simdiii:p
Maviş 🐣
üzülme @blue reyiz sen seviliyon 😊
blue
bu da bende gorebilecegin ilk ve son enrty dır oas hanim eski türde yazmaya devam işçisin sen işçi kal hesabı :d herneyse ben kitap okuyayim iyi geceleriniz olsun efenim..
blue
bunu duymak iyi geldi adasim teşekkürler sizde varsiniz bu kalpte kusura bakmayın boyle bi entry ile sasirttim sizleri :))
Gerekovic
blue biz seni seviyooz:)) yazabilirsin. yazmasan da unutmam
bir yerlerde hatirlatirim sana. izin var demi? iyi okumalar. ben de gidip ders calisayim az biraz da tayfayi toplayamadim:( yalniz burada belki bulurdun. baksana bir anonim kendisi olabilecegini düşünüyor. bir dene istersen :)
blue
hayır ya buradaki ailem bana yeter ekstra kişilere gerek yok burada aranmam ayrı bi hata zaten bir yandan da kendime kizmiyor değilim bu arada mavise yazdıklarım senin için de geçerli sevgiler karşılıklı sana da kolay gelsin iyi dersler efenimmm. :)
Gerekovic
o zaman aile bireyi olarak baska bir aile bireyi ile ugrasabilirim. bu durumda bazi yerlerde bu postunuz hatirlatilacaktir size efendim :)) teşekkür ederim :)