anonim
ayrılalı 2 ayı geçti ilk başta umursamaz tavirlarim vardı fakat sonradan daha çok takmaya başladım sanki yeniden aşık oldum ilerisi olmayacagini bile bile üstelik 2gundur ruyalarimda hemde en yakın arkadaslarimla sevgili olmuş ruyalarimda kafayi yiyorum artık sanki saçlarım beyazliyo uyaninca geçmiyor malesef içime oturuyo ne güzel anilarimiz vardi olmadı olduramadik demi kendisiylede konusamiyorum beni takmiyo sanki yada öyle davraniyo çok kötüyüm arkadaslae cok kötü. .

Yorumlar

anonim
zor bir durum gerçekten üzüldüm senin adına şuan içinde bulunduğun durumu az çok tahmin edebiliyorum.kendinde demişsin ya ilerisi olmayacağını bile bile diye belki oda böyle düsündüğü icin öyle davranıyordur.zamana birak ne kadarda zor olsa geçicektir.
anonim
emin ol olmuyo sesini bile unutuyo insan gerçekten ozlemek farklı bişey olmayacagini bile bile....
anonim
zor gercekten anlayabiliyorum.bunun bir çözümü yok zamanla gecer,alışılır heralde diye umut etmek var sadece.kim olursa kim ne derse desin bunun bir çözümü yok.hayırlısı olsun..
anonim
hayırlısı o bence ama bilmiyorum cidden uzun zamanda olsa konusabilmek güzel hatiralarin olduğu yerde gezmek güzel. ...
anonim
bencede anıları hatıraları hatırlamak ve bunları konuşup paylaşmak güzel..her şey nasip...
anonim
biliyorum bida bişey olmuycak aramizda bu hayatimda ki 2. karşılıksız sevgim en son 7. sınıfta boyle oldum yalniz başıma bir limana demir attım böyle olacakmış napalim alin yazım karsilksiz sevmekte varmış. .
anonim
zor bi durum senin için tekrardan böyle bir şey yaşaman..kendini yalnızlığa bırakma..bilemezsin ne olacağını karsına ne çıkacağını..
anonim
karşıma biri çıksın istemiyorum çıktı da yani ama ben bunu bahane ettim hep acı çekiyorum dedim çekmeyede devam edeceğim. .
anonim
karşı tarafda hayatına yeni birini kolay alamaz boyle bi durumda zor cünkü bitmesinin sebebi bazı olamayan seyler,ikiniz icinde zor..zamanla aşarsın umarım..
anonim
uzun bir süre aşcagimi zannetmiyorum belki de hayırlısı buymus kader de acı çekmekte varmış ve ben bu acıyı iliklerime kadar yaşıyorum. .
anonim
ne diyeyim sana bulamıyorum ki bir kelime, sana iyi gelsin..bilemiyorum,bulamıyorum cok üzgünüm,kendini yıpratma..allah yardımcın olsun..
anonim
bana iyi gelcek tek şey o . ama olmuycagini bile bile acılara katlanmak cidden üzücü umut bile yenik düşüyo yani .amin..
anonim
bana iyi gelcek tek şey o . ama olmuycagini bile bile acılara katlanmak cidden üzücü umut bile yenik düşüyo yani .amin..
anonim
evet üzücü oda üzülüyodur zor gercekten..sonuçta nasipte olan olur.bazen verdigimiz kararın dogru olup olmadıgını bile anlayamıyoruz iste en zoru bunu bilememek, ya yanlış karar aldıysam diye düsünmek.
anonim
sen düşünüyo musun yani sence yanlış mı nasıl bi karar oldu. .
anonim
evet yani düşünüyorum tabi acaba doğru olan ne bilemiyorum..
anonim
aldığımiz karardan pişmanlık duyuyo musun peki..
anonim
pismanlık degilde kafamda soru isareti olmuyor degil sonucta olamayan bazı seyler vardı.acaba diyorum yani..
anonim
belki sevgi olsaydı olurdu kalbinde bilmiyorum yani değişik duygular icerisindeyiz ikimizde..
anonim
aslında ben daha nettim ama kafam karıştı benimde şu sıralar.ileride pişman olur muyum diye düşünüyorum.aynen değişik duygular içindeyiz ikimizde..
anonim
kafanin karışma nedeni benim tavırlarım mi sence . nolcak sonumuz bizim
anonim
neden karıştı bi açıklaması var mı yoksa karsindaki insanin tavirlari yüzünden mi böyle oldu..
anonim
evet senin tavırların yüzünden kafam karıştı.yani bilemiyorum şöyle önceleri düsünürsek bu olmayan konular bizi etkiliyodu tartışıyoduk bir noktaya varamıyoduk tekrar olsa bunlar tekrar yaşanacak bunları düşnüyorum..
anonim
burdan değilde normal konussak nolur derdimizi anlatana kadar mezun oluruz..
anonim
aynen doğru diyosun.zaten burdan derdimizi anlatıp bir sonuca varmamiz zor..
anonim
konuşmak istediğin zaman diyebilirsin bana yani..
anonim
belki okumuycaksin ama yine göz yaşı döktürdün bana..