anonim
"gözlerin gözlerime değince felâketim olurdu ağlardım
beni sevmiyordun bilirdim
bir sevdiğin vardı duyardım" diye başlar atilla ilhan şiirine. şair böyle başlar başlamasına da ben nasıl başlasam bilemiyorum. adı soyadı telefon numarası sosyal medya hesapları her şeyini buldum. tek sorun bir sevgilisi olduğu duyumu ve bu birinci ağızdan . bunu öğreneli 15 gün kadar olmasına rağmen hala içimde bir his var olmadığına dair ve bu his içimi kemiriyor ! arada şeytan diyor çık karşısına konuş ne var ne yoksa diye ama sonrası yok. 3 aydır bugün yarın diye erteleyip duruyordum. 15 gün kadar önce aldığım haber her şeyi daha da işin içinden çıkılmaz bir hale soktu. şimdi ne yapcağımı hiç bilmiyorum.

Yorumlar

anonim
git ve konuş. biz kızlar kimi zaman sevgilim var yalanını kullanırız rahatsız edilmemek için. bunu yaparak istemediğimiz kisileri uzak tutarız evet ama bazende hayatımızın aşkını kaçırmış oluruz. bence konuş. sevdiğini solemek neden zor olsun ki bi insana. karşılık bulamasa bile bi cevabı olur. beklemek çok daha zor..
anonim
adam ol sevgilisi varsa uzak dur
anonim
anonim'e katılıyorum bence karşısına çık en azından teyit et bu bilgiyi
anonim
umarım dediğin gibi başından savmak için yalan söylemiştir. bir yalan beni ancak bu kadar mutlu edebilir. birkaç gün daha gözlemlerime davam ettikten sonra konuşacağım sonunda ölüm yok sonuçta. konuştuktan sonra durumu burada paylaşacağım. cesaret verdiğin içinde teşekkür ederim :)
anonim
rica ederim. ama inan cesaret vermek için değil gerçekten öyle olduğundan söylüyorum. çünkü hemcinslerimi cok cok ii tanıyorum. umarim hakkinda hayirlisi olur. sevmek güzel bisey. karsilikli olmasada olmasada. sevdigini soylemek de cok cok guzel bisey. nolrsa olsun gzlemeye degmez. konuş ve rahatla. haberlerini bekliyorum. 😊
anonim
amin. herkes için hayırlısı olsun. mutlaka yazacağım. şimdilik sağlıcakla kal 😊